Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Uriasposten om Israel

leave a comment »

Uriasposten har glimrende artikler og en gang imellem også om israel – denne gang om deres plads i Nato og en video fra Pat Condell.

”Araberne bevæger sig bagud, ikke fremad. Deres forsøg på at reformere er dødsdømt og farligt,” udtaler Benjamin Netanyahu. Og oven i den fundamentalistiske magtovertagelse i Egypten skal lægges det uberegnelige regime i Iran.

Tilsammen berettiger det israelsk ængstelse for et nyt Holocaust. Ikke desto mindre er der denne evige parathed hos snart sagt enhver universitetsadjunkt og ph.d.-studerende med speciale i “mellemøstlige studier” til at se israelerne som den store aggressor og de omkringboende, særligt palæstinenserne, som rene ofre. Det er ren automattænkning.

Men hvem er det sande offer, om ikke Israel, som skal forsøge at overleve i et evigt fjendtligt arabisk hav? Den palæstinensiske befolkning er en konstruktion, grundlagt på en arabisk præmis om, at Israel må dø, og den præmis ændrer sig ikke. Fra 1970′erne blev det imidlertid det politisk korrekte på venstre fløj at se helt bort fra, at Israel i 60 år har været i daglig overlevelseskamp”

link til mere

Written by semit

14. april 2012 hos 10:51

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: