Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israelsk officer: Jeg var i livsfare – opdateret

with 2 comments

Den israelske oberstløjtnant, der er blevet suspenderet efter at have slået en dansk aktivist med en automatriffel, hævder at have handlet i nødværge.

Israelsk officer: Jeg var i livsfare – BNB. Den rigtige lange forklaring på episoden findes her og hovedpersonen er medlem af ISM – International Solidarity Movement – der ønsker at Israel opløses som jødisk stat og det skal tillades at millioner af ikke-israelere kan flytte til landet.

Israel er også optaget af sagen, hvor en demonstrant bliver slået af en israelsk soldat. Men Israel viser også hvordan ‘fredelige’ demonstranter i Danmark tages under kærlig behandling af det danske politi. INN har video og mere info.

Israels magtelite var hurtig til at fordømme oberstløjtnant Shalom Eisner for at skubbe en dansk demonstrant med sit gevær under en ophedet demonstration. Oberstløjtnant Shalom Eisner blev suspenderet efter en video, der viser ham slående Andreas Ayas i ansigtet med en M16 riffel, da han forsøgte at afslutte en anspændt demonstration. Episoden skete lørdag, da en gruppe udenlandske og arabiske cyklister forsøgte at blokere en hovedvej nær Jeriko for at protestere mod Israels tilstedeværelse i Judæa og Samaria. Kritikere af Eisner’s suspendering bemærkede, at videoen var redigeret på en sådan måde, så den viser Eisner i det værst tænkelige lys. Skænderiet kom i slutningen af en næsten to timer lang konfrontation mellem demonstranter og soldater, men videoen begynder med Eisner slår Andreas Ayas.

Eisner fortalte efterfølgende de militære efterforskere, at to af hans fingre var blevet brækket af den danske aktivist, før han svarede igen med sit våben.

En ISM pacifist svinger sin kniv …

Der er flere billeder her af bevæbnede ISM-fredselskere. Intet under, at nogen kan blive bange for ISM.

Written by semit

17. april 2012 hos 21:07

Lagt i Israel

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Läs mer här […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: