Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israel fyrer officer der slog dansker

with 8 comments

Israel fyrer officer der slog dansker.

Written by semit

18. april 2012 hos 14:17

Lagt i Israel

8 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. En hel fyring? Den slags tyder ikke på at de overlever på sigt.

  PS: Jeg tror det er dine mange feeds i menuen, der dræber sidens load. Skær ned på dem eller mist læsere med halvgamle computere.

  Kimpo

  19. april 2012 at 11:13

 2. Go ide. Jeg sætter antallet ned til 20 (før 35).

  Hensigten var oprindeligt, at folk nok ikke bladrer på bloggen så derfor var antal sat til max.

  semit

  19. april 2012 at 12:00

 3. Det er nu ikke helt korrekt. Shalom Eisner er blevet frataget sin stilling som second-kommanderende af Divisionen. Han kan ikke tiltræde en anden kommanderende stilling før om to år. Men han er ikke blevet fyret som så.

  Shalom Eisner er en højt agtet og dygtig officer … som vi skal være foruden hvis der udbryder konflikt i de næste to år fordi en dansk ballademager syntes det var spændende at lave ballade her i landet…

  Cyril Malka

  19. april 2012 at 15:58

 4. Det bør snart gå op for Danmark og EU at Israel ikke kan magte nogen af os. De skider på os og vores meninger. Men vi er klar til at træde på palæstinensernes rettigheder og frarøve små børn deres hellige ret til et trygt liv, bare de skide zionistister har det godt. Holocaust er ovre. Vi har undskyldt. Men hvem undskylder over for de stakkels palæstinensiske børn der hver dag lever i et ubeskrivelig uendeligt helvede? Israel har fyret ham, men kun så DK kan blive ved med at slikke deres røv.

  Ina

  19. april 2012 at 17:04

 5. At nogen arabere på vestbredden/gaza med deres børn lever en kummerlig tilværelse er vi enige om. Der er mindst 1 mia mennesker, der lever kummerligt, men araberne i Gaza og Vestbredden (jeg går ud fra du henviser til) har højere levestandard end arabere udenfor, som Beirut, Cairo, Damascus (9000 dræbt det sidste år i Syrien), Khartum, Baghdad osv.

  Gaza præsenteres ofte som et stort slumområde, men hvis fotografer tager til gaza, kommer nedenstående billeder (links), så man skal lige passe om der er nogen der tager røven på en med slumbilleder, der har interesse i at skildre gaza/arabere som ofre. Ja der findes slum i alle storbyer, gaza inkuderet, københavn også, Israel også (700.00 israelske børn lever under fattigdomsgrænsen ( http://www.yadeliezer.org/ ) så slum og sultne børn er ikke et zionistisk fænomen, men alment på grund af en dårlig fordeling af goderne og kapital i verden. De rige arabere kunne sagtens støtte vestbredden og Gaza, så det er ikke særlig svært at forbedre forhold. Det er jo ikke Israels ansvar, ihvertfald i halvdelen af vestbredden og heller ikke Gaza, da det ikke er Israelsk, men autonomt.

  Billeder fra Gaza, der viser hvor langt de er kommet ….

  Israellycool, Bajurtov, Bivouac-id, Tomgross

  Man skal ikke undervurdere arabernes flid eller evne til at tiltrække investorer og kapital, som billederne viser og de har som i vestlige lande yderligere en børs. Det er de færreste klar over http://www.p-s-e.com/PSEWEBSite/english/Default.aspx PALESTINE STOCK EXCHANGE.

  De har en finansiel sektor med 47 filialer af bank of palestine http://www.bankofpalestine.com/index.php?lang=en&page=122361703221 . Deres hovedkontor ser således ud http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bank_Of_Palestine_-_Ramallah.jpg . Der er nogen, der har interesse i at udbrede den opfattelse af, at palæstinensere er ofre for zionisme.

  semit

  19. april 2012 at 18:20

 6. ina

  Mig bekendt dør arabiske eller israelske børn ikke af mangel på medicin, vand eller mad eller sygdomme, så udfra en paraply-horisont, synes jeg hellere man skal støtte jordskælvsramte, Haiti, tsunamiramte, aids-ramte og calcutta hvor vores støtte er afgørende for overlevelse. Der er muligt, at der er tilfælde af håbløshed hos dele af arabiske/palæstinensiske grupper, men det er der også hos israelere, haitianere, indere og endda de danske hjemløse foran Superbest. Jeg har for få dage siden beskrevet om hjemløshed i Israel, og mon ikke det findes på vestbredden ? jo sikkert, men er hjemløshed og håbløshed et zionistisk fænomen eller har det noget at gøre med fordeling af goderne?

  https://semit.wordpress.com/?s=hjeml%C3%B8shed

  semit

  19. april 2012 at 20:48

 7. http://www.timesofisrael.com/topic/andreas-ayas/ har pt dagligt indlæg om episoden og de israelske medier dækker mere præcist, så det er korrekt, hvad du skriver. tak for rettelsen

  semit

  19. april 2012 at 21:51

 8. Helt i orden 🙂

  Jeg bor i Haifa og fik oplysningerne fra Tsahal selv, så jeg regnede med, at de var til at stole på 🙂

  Tak for en god hjemmeside.

  cyrilmalka

  30. april 2012 at 15:43


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: