Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Om palæstinensiske flygtninge.

leave a comment »

De har eksisteret siden Israels oprettelse. Der er delte meninger om, hvorvidt de flygtede af angst for krig, eller blev opfordret af araberne til at flygte til de nærliggende lande indtil Israel var slået. Under alle omstændigheder er det uholdbart, at der stadig findes flygtningelejre for deres efterkommere i op til flere generationer.

Når der kommer flygtninge til danmark, lærer de dansk, dansk kultur, får sig en uddannelse eller job og indenfor en årrække er de danske statsborgere. Hvorfor kan de arabiske lande ikke anvende samme model? De arabiske lande med UNWRA (FN) i spidsen opretholder flygtningelejre med i nogen tilfælde elendige forhold istedet for integration som ligeværdige borgere i deres værtslande. Kan folk ikke se skoven for bare træer, for det er 1000 gange lettere at give dem en fremtid som ligeværdige borgere i deres værtslande end at kæmpe en kamp for Israels ophør og flytning/deportering at flygtninge til det kommende Palæstina?

Er der nogen læsere, der har bedre bud til løsning af ophøret af flygtningeproblemet? Et alternativ er at betragte Jordan som Palæstina, da indbyggere i forvejen er arabere fra det britiske mandat palæstine og har samme sprog, religion og kultur, hvilket ikke findes i Israel.

Flere millioner palæstinensere bor i flygtningelejre.

Videoen gennemgår flere detaljer …

Written by semit

20. april 2012 hos 15:45

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: