Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israel er en gylden mulighed for iværksættere.

leave a comment »


Israel er verdens næstbedste nation til at tiltrække venturekapital, kun overgået af USA. Nationale og globale ventureinvestorer investerer årligt knap 12 mia. kr. i nye virksomheder i Israel. I Danmark ligger niveauet på 2 mia. kr. Israel er halvt så stort som Danmark, men har fem gange så mange ventureinvesteringer. Israel er med 57 selskaber blandt de lande, som har flest virksomheder noteret på Nasdaq-Børsen i New York.

Der er masser af guld at hente i Israel for danske virksomheder, der går efter vækst. Og, hvem gør ikke det? Problemet er bare, at relativt få danske virksomheder benytter sig af, at Israel flyder af mælk og honning, når det handler om at trylle forskning og innovation om til hurtigtløbende vækstvirksomheder. Her ligger landet åbent for spændstige partnerskaber, som kunne få dansk forskning og innovation sparket ud over rampen på det globale marked.

BØRSEN/GAZALLE 12 juni har mange sider om muligheder for danske virksomheder, det endda kalder det ‘Israel er en gylden mulighed for iværksættere.’

kilder: BØRSEN

Written by semit

13. juni 2012 hos 12:42

Lagt i Innovation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: