Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israel-hetzen er moderne jødehad

leave a comment »

Det er skam ikke jøder som sådan, vi har noget imod. Højst dem, der korsfæstede Kristus. Højst dem der puger penge eller tager ågerrenter. Højst dem der slagter kalvene på den forkerte måde. Højst dem der tager alle de bedste jobs. Højst dem der går med kalot. Højst dem, der stod bag den russiske revolution. Højst dem, der styrer den internationale finansverden. Højst dem, der konspirerer om at tage verdensherredømmet. Men ellers – nej, – så vi vi da ikke modstandere af jøder.

Et udpluk fra den analyserende Søren Espersen, der sporer sig ind på, at det reelt er fordomme og diskrimination, når det atter og atter er Israel og jøderne, der kritiseres i langt højere grad end andre lande og ligeledes analyserer sig frem til, at antizionisme er jødehad i moderne klæder. Gammel vin på nye flasker, hedder det også.

Venstrefløjen kritiserer Israel for at være jødernes land til jøderne, men aldrig at der er muslimske lande til muslimerne. Zionisme er fundamentalt, at der skabes og vedligeholdes et land for jøderne, og denne baggrund ligger politisk i århundreders diskrimination af jøderne og derfor har et forfulgt folk taget sagen i egen hånd. Men den sejr ved skabelsen af Israel møder også modstand, men ikke skabelsen af andre lande, såsom Jordan, Kuwait, Iraq, Namibia, osv. Det er KUN israels skabelse, der kritiseres – fra venstrefløjen, der hellere ser et land for samtlige flygtninge fra Israel/Palæstina siden starten af konflikten.

JP / Israel-hetzen er moderne jødehad… – Suset fra Himmerland – JP Blogs.

Written by semit

7. juli 2012 hos 11:51

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: