Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Stadig flere angreb på jøderne i Malmø

leave a comment »

Jøderne i Malmø i Sverige har været udsat for et øget antal hate-crimes i 2011, ifølge det lokale politi, skriver den engelsksprogede svenske avis The Local. I løbet af de første 6 måneder af året, har der været lige så mange antisemitiske forbrydelser som rapporteret i hele 2010. Og så er der alle dem, der ikke bliver rapporteret.

“Stigningen i rapporteret kriminalitet kan have sin årsag i, at der er investeret flere ressourcer i, at antisemitiske overgreb skal rapporteres og en tendens til, at flere henvender sig” siger Susanne Gosenius, talskvinde fra Malmøs politi til nyhedsbureaet TT.

“På mange områder er Malmø forskellig end resten af landet i relation til hate-crimes mod jøderne” siger Gosenius. Fredrik Sieradzki, talsmand for den jødiske samfund i Malmø, siger, at forbrydelsene often har form af fysiske angreb på folk, der kommer til og fra synagogen.

Malmø har mange palæstinensiske indvadrere. De har tager de gamle konflikter med og deres jødehad, fremgår det i rapportagen fra den russiske TV-kanal RT. Se klippet. Situationen er ikke meget bedre i Norge, se klippet her.

kilde: frie-ytringer

Written by semit

7. august 2012 hos 18:17

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: