Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

De seneste anti-israelske udfald fra præstestyret i Teheran

leave a comment »

Vi har over to uger – fra 2. – 19. august 2012 – samlet, hvad der er blevet udspyet af jøde-hadske udtalelser fra imam-styret i Teheran… Udtalelserne taler for sig selv, og giver samtidig en rimelig forklaring på, hvorfor hver husstand i Israel, som Jyllands-Posten kan fortælle (23/8-12), er i gang med at sikre, at alle har up-to-date gasmasker…(ye)

 • 2. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Enhver, som elsker frihed og retfærdighed må bruge al sin energi på udslettelsen af det zionistiske regime.”
 • 2. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “En grusom zionistisk bølge er skyllet igennem verden i de sidste 400 år….. zionisterne kontrollerer verdens medier og finanssystemer…. At befri Qud vil betyde at alle problemer i verden vil kunne blive løst”.
 • 15. august, Den øverste imam i Iran, Ayatollah Seyed Ali Khamenei: “Befrielsen af hele Palæstina er den første prioritet for den islamiske verden – og jeg forudser, at det falske zionisti-regime vil blive smadret, således at hver tomme af besat land, vil blive returneret til palæstinenserne.
 • 16. august, Den øverste imam i Iran, Ayatollah Seyed Ali Khamenei: “At befri Palæstina fra Israels tilstedeværelse er en religiøs pligt for alle muslimer i hele verden.”
 • 17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad : “Den jødiske stat er en kræftsvulst, som snart vil blive skåret bort. Regionens nationer vil snarest gøre det af med zionisterne i Palæstinas land, og et nyt Mellemøsten vil blive skabt. Men hjælp fra Allah, vil der ikke være noget som helst amerikansk eller zionistisk i hele området”.
 • 17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Zionister, som kun tænker på magt, rigdom og at dominere alle andre, har påført hele menneskeheden elendighed i over 2000 år – og særligt de sidste 400 år…. De to verdenskrige var skabt af zionister og udført af USA for at bevare magten over alle andre lande….. Zionisterne har administreret alt i USA siden 1776, hvor landet blev oprettet…”
 • 17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Selve begrebet zionisme er en fornærmelse mod menneskeheden, og at gøre det af med den zionistiske stat, vil bane vejen for, at udnyttelse, fattigdom og elendighed vil blive fjernet fra jorden”.
 • 17. august, Den øverste imam i Iran, Ayatollah Seyed Ali Khamenei: “Zionister forstår kun voldens sprog, og zionisterne vil møde deres undergang, takket være islamsisk enhed”
 • 17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Der er ingen plads til den jødiske stat i det nye Mellemøsten. Vil I have et nyt Mellemøsten? Det vil vi også, men i det nye Mellemøsten vil man ikke se et eneste spor af amerikansk tilstedeværelse eller af zionister…”
 • 17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Det israelske regime er et værktøj i zionisternes hænder for at kontrollere Mellemøsten og hele Verden. Den internationale Qud-Dag (arabernes dag for at genindtage Jerusalem) er en dag for enhed blandt alle mennesker i verden for at fjerne zionismens ækle, sorte plet fra menneskeheden.”
 • 17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Selve tilstedeværelsen af det zionistiske regime er en fornærmelse mod menneskeheden og et slag i ansigtet på alle verdens nationer. Qud-Dagen skal være den dag, hvor hele menneskeheden udsletter zionismen”
 • 18. august, general Amir Ali Hajizadeh: “Hvis de zionistiske hooligans gør alvor af deres trusler, vil det blive en udmærket mulighed for os til totalt at destruere Israel, så dette falske regime vil blive udslettet fra verdenskortet, og smidt i historiens skraldespand.”
 • 19. august, Den øverste imam i Iran, Ayatollah Seyed Ali Khamenei: “Det ædle Qud (arabernes ord for Jerusalem) og Palæstina er den muslimske verdens højeste mål…. fejlslagne muslimske lande har i årvis tilladt kræftsvulsten, zionismen, men nu er det slut. Zionismen er en fare for menneskeheden.”

Israel-info, der har skrevet ovenstående kan findes her.

Written by semit

24. august 2012 hos 10:07

Lagt i Iran

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: