Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israel frikender hær for drab på aktivist

leave a comment »

Det var ikke den israelske hærs skyld, at en bulldozer kørte over en amerikansk aktivist i Gaza, siger dommer. En israelsk domstol afviser, at staten Israel kan klandres for, at den amerikanske aktivist Rachel Corrie blev knust af en bulldozer under en demonstration til fordel for palæstinenserne i 2003.

OREGONLIVE skriver “Uanset hvordan man vender og drejer spørgsmålet, er Rachel Corries død en tragedie …. Men Corries død er ikke mere tragisk end andre unges død – nogle af dem unge amerikanere, der havde rejste til Israel – og som døde i bombninger begået af palæstinensiske terrorister.

kilde: Nordjyske jewishlibrary

Alle, der dør i kamp, lider en tragisk død. Rachel Corrie var gået ind i et militært område for at forhindre, at et hus blev revet ned. I den forbindelse skulte hun sig og blev overset af en bulldozer, men fjender mener blev brugt som mordvåben. Men helt ærligt: Hvorfor skulle isralerne dræbe hende. Det gør ikke en forskel om hun lever eller ikke, andet end hendes fortsatte liv var bedre for Israel end hendes død.

Written by semit

1. september 2012 hos 11:36

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: