Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Fast ejendom i Ramallah er en god investering

leave a comment »

Den palæstinensiske myndighed er på randen af et ​​økonomisk kollaps med en gæld på 1,5 milliarder dollars MEN …

Scener fra Ramallah, hovedstad i Den Palæstinensiske Myndighed, maler et andet billede. Nye biler, nye cafeer og nye bygninger. Meget af dette er blevet betalt af lån. Dette Fatahmedlem siger, at han ikke kan afdrage på sine realkreditlån. Så hvordan er det lige, at alle disse moderne nye bygninger og nye biler kan ses over hele byen? I Ramallah betragtes fast ejendom som en god investering.

Over en milliard dollars investeres ​hvert år i byen. Lejlighedspriser starter på to hundrede tusinde dollars. Hvordan har folk råd til luksusbiler? Lån fra palæstinensiske banker er tilsyneladende lette at opnå. Personlige lån er femdoblet i de seneste to år og har nået omkring en halv milliard dollars.

Mange palæstinensiske økonomer mener, at boblen er for stor og kan briste. Dr. Nasar Tabuv, der er generaldirektør for den palæstinensiske statskasse siger, at den Palæstinensiske Myndigheds finanspolitiske reserver er ved at løbe ud. De kan næppe betale deres lønninger og sker det, vil den politiske stabilitet være i fare. Eksperter siger, at der måske kun er to til tre måneder til, før de ikke kan betale lønninger. I dette scenario, er den store taber også Israel.

Kilde: JerusalemOnline

Written by semit

7. september 2012 hos 07:35

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: