Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Mindst 20 palæstinensere dræbt i igår, 400 i de sidste 18 måneder

leave a comment »

To Hamas-ledere blev dræbt af den syriske hær i Deraa flygtningelejr i lørdags, siger palæstinensiske kilder. Ahmad Khalil Khalil og Ahmad al-Kharoubi blev skudt af syriske soldater i landets sydlige flygtningelejr, fortalte kilder Ma’an. De lå angiveligt på gaden i flere timer før ambulancer var i stand til at nå området. Syriske aktivister fra oppositionen rapporterede en tilbagevenden til tung bombardement i større byer i lørdags og det undergraver yderligere den våbenhvile, der skal markere de muslimske Eid al-Adha helligdage. Mere end 150 mennesker blev dræbt fredag, sagde syriske menneskerettighedsorganisationer. Tidligere i oktober bombede Assads styrker Deraa lejren og dræbte mindst 20 palæstinensere og sårede mange flere, fortalte palæstinensiske flygtninge i Damaskus Ma’an. Kilder i Deraa lejren sagde, at artillerigranater og morterer var målrettet i flere gader i nærheden områdets moske. 225.000 palæstinensiske flygtninge er blevet direkte berørt af den 18-måneder opstand mod Assad. I august sagde den palæstinensiske embedsmand Muhammad Shtayyeh, at omkring 400 palæstinensere er blevet dræbt i den interne konflikt, selv om dette tal skønnes at være steget betydeligt i de seneste måneder.

Kilde: Maannews

Hvis det var israel, der i konflikt eller krig med palæstinensere havde dræbt så stort et antal, mon så ikke der var opstået diverse demoer i landet og stakkels palæstinensere osv? Men forskellen ligger i, at man (venstrefløjen) ser igennem fingrene med at arabere slår arabere ihjel, men så snart, at det er isralere, der slår arabere ihjel i konflikt, så opstår der demoer og STOP ISRAEL osv. Det kaldes på dansk FORSKELSBEHANDLING. Mig bekendt har der ikke været en demonstration til fordel for palæstinenserne i forbindelse med den syriske konflikt, men derimod har der været demoer til fordel for palæstinenserne, når det er israel, der står bag kampene. Hvorfor opstår denne forskelsbehandling?

For tiden er der venstreorienterede grupper, der stadig sender flotillaer til GAZA, men hvorfor ikke til Syrien, hvor folk reelt mangler vand, mad, sikkerhed og telte og tæpper?

Written by semit

28. oktober 2012 hos 01:25

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: