Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Ekstrabladet: Israel-sympatisør truet med halshugning

with 5 comments

EB bringer en artikel om diskrimination af israel-sympatisører. Det plejer at være zionister og jøder, der marginaliseres eller diskrimineres. Men nu er turen også noget til sympatisører af israel. Læs EB’s artikel her.

… Jeg er blevet smidt ud af en grønthandel i Kbh. NV med beskeden ‘jeg handler ikke med jøder’ – jeg havde også her Davidsstjerne om halsen. Jeg har fået smidt jord i ansigtet, er blevet kaldt nazisvin og luder af arabere, samt fået halshugningssignalet. Ved lovlige fredelige pro-israelske fredsdemonstrationer senest i 2009, har politiet været massivt tilstede og forhindret en arabisk udseende folkemængde, nogle heilende, de fleste råbende bla. ‘død over jøderne’, i at rende os over ende …

Her er videoen

Written by semit

6. november 2012 hos 16:44

5 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja, situation for jøderne er ved at blive katastrofale i hele Europa, og Danmark går ikke skud forbi. Mediernen, som enten sender forfalskede informationer rundt eller som blot hamrer på den ene side, forbedrer intet, tværtimod. De er indirekte medvirkende til den stigende antisemitisme.

  Der har været en israelsk dokumentar over jøderne situation i Europa. Journalisten, som taler hebraisk, arabisk, fransk og engelsk har været rundt i Europa og til tider, infiltreret de muslimske miljøer.

  Programmet hedder “Allah Islam” og man kan se i hvert fald en af afsnittene online her: http://www.dailymotion.com/video/xuckfx_juifs-d-europe-subir-ou-partir_news

  (Desværre kun fransk undertekster tror jeg, men en del af programmet er på hebraisk, fransk, engelsk, svensk)

  Her i Israel, forstår man mindre og mindre at jøderne bliver i Europa i stedet for at komme til Israel. Det her begynder at stinke som i 1935 (endda værre, for dengang blev jødiske børn ikke skudt i deres skole, som det lige har været tilfældet i Frankrig)

  Cyril Malka

  7. november 2012 at 08:41

 2. Lidst copy/paste underbygger dit syn,om at det er ganske rigtigt, hvad du siger

  Oktober 2011: To arabisk udseende drenge truer en jødisk pige, som passer indgangen ved den jødiske begravelsesplads på Nørrebro i København. Den ene af drengene fortæller hende, at alle jøder skal dræbes.

  Oktober 2011: Tidligere formand for Mosaisk Troessamfund finder patronhylstre opstillet på bagsmækken af sin bil efter at have været i synagogen. Det er dog uklart, om der ligger et antisemitisk motiv bag den angivelige trussel.

  November 2011: En jødisk kvinde går ind i en flagbutik og køber både danske og israelske flag, der skal bruges i forbindelse med et arrangement. Da hun kommer ud af butikken, får en arabisk udseende mand øje på hendes israelske flag, hvilket resulterer i, at manden synligt følger efter hende. Manden forsvinder først, da kvinden søger tilflugt i en Netto.

  December 2011: I forbindelse med fejringen af den jødiske lysfest chanukah på Rådhuspladsen i København vælter en mand bevidst chanukah-stagen. Der er dog omstændigheder ved sagen, der gør det uklart, om der ligger et antisemitisk motiv bag handlingen.

  Januar 2012: En jødisk kvinde returnerer et kæledyr til sælger. Sælgeren reagerer ved at true kvinden og hendes ledsager samt råbe antisemitiske bemærkninger såsom “Heil Hitler”, og at kvinden som jøde alligevel aldrig ville have købt dyret.

  Januar 2012: Tre arabisk udseende mænd går rundt omkring den jødiske skole i København, der er omgivet af hegn og metaldøre. De tre mænd prøver forgæves at åbne dørene..

  Januar 2012: En jødisk kvinde hører en arabisk udseende mand og hans kæreste omtale synagogen som “jødernes hus, og der skal blot to bomber til”, netop som de passerer den store synagoge i København.

  Februar 2012: En jødisk dreng befinder sig på Fisketorvet Shoppingcenter i København. Her bliver han fysisk og verbalt antastet af en række arabisk udseende drenge, da de ser, at han har en davidstjerne hængende rundt om halsen.

  Februar/Marts/April 2012: En jødisk mand, der bor i en lejlighed på Nørrebro i København, oplever, at arabisk og somalisk udseende drenge på tre forskellige datoer i henholdsvis februar, marts og april kaster sten igennem hans vinduer. Hærværksmændene råber blandt andet “Yahud”, der betyder “jøde” på arabisk.

  April 2012: Den jødiske ungdomsfodboldklub bliver mødt af antisemitiske ytringer i forbindelse med tre forskellige kampe i april. Særligt i en af kampene forekom meget aggressive udtryk som fx “jødesvin”.

  Maj 2012: En ung jødisk mand bliver fysisk overfaldet af 6-8 arabisk udseende mænd i forbindelse med 1. maj arrangementet i Fælledparken i København. Overfaldsmændene råber i den henseende forskellige antisemitiske ytringer såsom “din beskidte jøde” og “død over Israel”.

  Maj 2012: En muslimsk ansat i Danske Bank filialen ved Nørreport Station i København nægter at veksle en jødisk kvindes israelske penge til danske kroner.

  Juni 2012: En ældre mand med israelsk baggrund, som har boet adskillelige år i Danmark, bliver udsat for et groft overfald af arabisk udseende mænd på egen bopæl i bydelen Nordvest i København.

  Juni 2012: Hærværk på den jødiske begravelsesplads på Nørrebro i København i forbindelse med at den københavnske gadefestival, Distortion, har været afholdt på Nørrebro. Det er dog uklart, om der ligger et antisemitisk motiv bag hærværket.

  Juni 2012: En jødisk kvinde, der er skribent på Kristeligt Dagblads internetforum “Religion.dk”, udsættes for et hackerangreb på egen hjemmeside efter et af hendes indlæg bliver offentliggjort på forummet. Resultatet af hackerangrebet er, at hendes hjemmeside fyldes med antisemitisk tekst.

  September 2012: En jødisk kvinde overfaldes af en arabisk udseende dørmand på et diskotek i Indre By i København. Udover de fysiske overgreb bliver der råbt “fucking jøde” og lignende.

  September 2012: En israelsk mand på forretningsbesøg i Danmark bliver overfaldet af arabisk udseende mænd på Hovedbanegården i København.

  September 2012: Tre jøder oplever i forbindelse med, at de står på gaden foran det reformjødiske menighedshus på Østerbro, at en bil fyldt med arabisk udseende mænd først råber af dem og efterfølgende træder ud af bilen for at bevæge sig truende i retning af dem. De tre jøder når dog at trække indenfor i menighedshuset, før en konfrontation opstår.

  September 2012: En bil med arabisk udseende mænd sænker hastigheden, da den kører forbi en kalotbærende jødisk mand, som er på vej hjem med sin familie efter et besøg i synagogen. En passager i bilen råber i den forbindelse “Fuck Israel” af dem.

  September 2012: En forbipasserende cyklist råber “racister” og “nazister” af jøder, der befinder sig ude foran den store synagoge i København.

  September 2012: En forbipasserende strækker sin midterste finger – et såkaldt “fucktegn” – af jøder, der befinder sig ude foran den store synagoge i København. Der er dog omstændigheder ved sagen, der gør det uklart, om der ligger et antisemitisk motiv bag handlingen.

  September 2012: En jødisk kvinde overhører arabisk udseende drenge omtale jøder med skældsord, mens de er på en skoleudflugt. Hun konfronterer både drengene og deres lærerinde, men lærerinden slår det hen og går videre med drengene, idet hun beder dem om at dæmpe sig.

  September 2012: Passagerer i en bil med arabisk udseende mænd råber af en rabbiner, idet de passerer ham. Efterfølgende stopper bilen, og mændene bevæger sig truende over mod rabbineren, som tager sin mobiltelefon op og begynder at filme dem. Dette får mændene til at fortrække.

  September 2012: Dansk Zionistforbund modtager telefontrussel, der advarer forbundet mod at deltage i en københavnsk madfestival.

  September 2012: To arabisk udseende drenge og to etnisk danske drenge kaster æg på vinduer på ældreboliger, der er opført af Mosaisk Troessamfund på Østerbro. Det er dog uklart, om der ligger et antisemitisk motiv bag handlingen. September 2012: To arabisk udseende mænd råber af jøder, der befinder sig ude foran den store synagoge i København

  semit

  7. november 2012 at 10:58

 3. Jeg er chokeret over det. Jeg vidste, at der foregik ting og sager, men dog ikke så mange 😦

  Jeg snupper det til mit blog (naturligvis med kredit).

  Cyril Malka

  7. november 2012 at 11:07

 4. Jeg har ovenstående fra EB’s kommentarer, der igen har det fra Søren Espersen:

  http://blogs.jp.dk/susetfrahimmerland/2012/10/07/f%C3%B8rst-j%C3%B8derne-i-malm%C3%B8-og-sa-k%C3%B8benhavn/

  semit

  7. november 2012 at 11:21

 5. Jeg tjekker det ud 🙂 Tak for det 🙂

  Cyril Malka

  7. november 2012 at 14:04


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: