Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Serena Williams i Israel.

leave a comment »

Serena Williams ankommer til Eilat (Foto: Yair Sagi)

Serena Williams, en af de største kvindelige tennisspillere til dato landede i Israel mandag aften for at holde en kort ferie. Den 31-årige amerikanske stjerne ankom til det sydlige Israel efter at have tilbragt flere dage i Sydafrika for at træne, rapporterede Ynet News. I øjeblikket er hun rangeret som den tredje bedste i verden, og har vundet mere end $ 40 millioner i præmiepenge. Williams har været toprangeret på 5 forskellige tidspunkter mellem 2002 og 2009. Ifølge rapporten har hun planlagt at være i Israel i næsten en uge.

Eilat, der er mest kendt for sine resorts og strande, er også Israels førende tennisby. For hver af de sidste tre år har Israel været vært for de officielle lege i i Euro-Afrika zone i Fed Cup Tennis games, og en række førende tennisspillere – herunder den nuværende top-seedede Victoria Azarenka – har brugt det som træning.

Williams har opnået  at være den ottende bedste kvindelige tennisspiller overhovedet af alle vindere med 30 Grand Slam-titler, herunder 13 vundet i double sammen med sin søster Venus. I 2002-03 sæsonen blev Williams den femte tennisspiller i historien, der vandt alle fire Grand Slam-titler på en gang, og er den eneste kvinde, der har opnået det kunststykke. I august vandt Williams to olympiske guldmedaljer – i single og double – ved de seneste olympiske lege i London 2012.

Verdens førende kvindelige tennisspillere – herunder Victoria Azarenka, Caroline Wozniacki og Agnieszka Radwanska – nyder at besøge Eilat hele året rundt, især på grund af vejret og byens fremragende tennisbaner.

israeltimes ynet

Written by semit

7. november 2012 hos 20:39

Lagt i Sport

Tagged with

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: