Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Erdogan: Israel dræber uskyldige i Gaza

leave a comment »

JP /Erdogan: Israel dræber uskyldige i Gaza.

Det er hel korrekt, at uskyldige, herunder børn, dør i krig. Men hvordan skal det kunne lade sig gøre kun at dræbe de skyldige? De skyldige skal forstås som dem, der affyrer raketter, transporterer affyrringsramper, opbevarer våben og ammunition? eller er ledere for HAMAS’ operation?

Hvis en militant araber tiltrækkes af børn under deres operation og det israelske militær skyder på manden – så ryger barnet også. Desværre, for børn er netop uskyldige. Hvis en bygning indeholder et våbendepot med kassam eller Grad raketter eller de nyligt anvendte iranske Fajr-5, ja så sprænges ikke alene depot i luften af Israel, men de tilhørende skader kan rammer børn og uskyldige, der er lige i nærheden? Retfærdigt? Nej, men hvad er alternativet? Det er at raketterne anvendes mod Israel og er det retfærdigt? Heller ikke.

Et barn i Gaza gør ikke Israel fortræd, så derfor sigter Israel ikke efter børn eller uskyldige, men efter våbendepoter og material, der kan anvendes mod Israel samt for nyligt Hamas’ TV-station, fordi den er Hamas’ talerør og derved opfordrer til støtte for HAMAS’ operation.

Written by semit

18. november 2012 hos 13:07

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: