Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Pro-israel demonstration i Melbourne

leave a comment »

Mere end 1000 pro-israelske demonstranter viftede flag og holdt ‘Stop The Rockets’ tegn på et møde i South Caulfield i morges. Luftangreb-sirener blandede sig fra højtalere hvor unge og gamle demonstranter, klædt i rødt fra hoved til tå på Princes Park viste deres støtte til Israel under den eskalerende konflikt i Mellemøsten. Labor MP Mark Dreyfus fortalte forsamlingen, at Israel forsvarede sig selv som et hvilket som helst land ville. “Tænk, hvis en del af Australien var under angreb på samme som Israel har været det  og under konstant angreb fra Gaza i årevis. Selvfølgelig ville Australien reagere. Så nu må også Israel reagere.
Den fredelige demonstration kommer efter, at israelske luftangreb dræbte mindst 14 palæstinensere i Gaza natten over som gengældelse for løbende raketangreb fra Hamas.
Hr. Dreyfus læste en erklæring udsendt af premierminister Julia Gillard i fredags, der sagde, at han var glad for at være en del af en regering, der bragte “sådan klarhed for behovet for at støtte Israel.” Den zionistiske organisation for Australien’s president Philip Chester sagde, at Israel har været udsat for mere end 12.000 raketangreb 12 år. “Sådanne angreb på Israels befolkning er fuldstændig uacceptable.”

kilde: theage

Dette billede viser også en demo idag søndag men fra Canberra i Australien

Written by semit

18. november 2012 hos 13:26

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: