Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Hamas dræber 6 af sine egne

leave a comment »

Maskerede revolvermænd skød og dræbte seks formodede kollaboratører med Israel i Gaza By tirsdag, sagde øjenvidner. En Associated Press reporter så en stor hob omkring fem af de blodige lig kort tid efter drabene. Hamas’ militære fløj har påtaget sig ansvaret.

Nogle i mængden trampede og spyttede på ligene. Et sjette lig blev bundet til en motorcykel og slæbt gennem gaderne som folk skreg, “Spion! Spion!”

Hamas’ militære fløj, Izzedine al-Qassam, har påtaget sig ansvaret på en stor håndskrevet seddel på en el-pæl. Hamas sagde, de seks blev dræbt, fordi de gav Israel information om krigere og affyringsramper.

Drabet skete på den syvende dag i den israelske militære offensiv, der har dræbt mere end 120 palæstinensere, både militante og civile. Israel har lanceret hundredvis af luftangreb, der er målrettet raketdepoter og ramper og Hamas-aktivister, der angriber Israel med raketter.

Kilde: Haaretz & huffingtonpost

Hvis nu det var Israel, der havde dræbt 6 af signe egne fordi de samarbejdede med Hamas, mon så ikke der ville komme internationale protester? Men når Hamas gør det, sker der nok ikke noget og ingen bemærker statsterror.

Written by semit

21. november 2012 hos 07:57

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: