Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Hvem er palæstinenser ?

leave a comment »

En dansker kan defineres ved at have dansk pas – så er man dansker? eller er der bedre bud? En Israeler kan defineres ved at have israelsk pas? Eller nogen bedre ?
En muslim er vel muslim, fordi han siger han er. En kristen ligeså. For en jøde anvendes i reglen genetiske regler, altså at man er født af en jødisk mor på fødselstidspunktet eller er konverteret. Men hvad er en palæstinenser? Er det folk med palæstinensisk statsborgerskab, altså pas og papirer i PA (Palestine authority), eller er det folk, der siger, de er palæstinensere? Sidstnævnte er der mange, der siger, eksempelvis indvandrere eller flygtninge fra Libanon og Syrien fordi en af deres forfædre boede i det britiske mandat Palestina, der idag er Gaza, Israel, vestbredden og Jordan og ældre kort angiver endvidere også det sydlige Libanon og Sydlige Syrien.

Vi er alle født lige og ad tilfældigheder bliver israeler, syrer, araber eller mener man er palæstinenser. Hvis vi alle er født lige og ikke er født mere kriminelle eller morderiske, så kan en palæstinenser aldrig blive en fjende som etncitet. Derimod er alle ideologier politiske og menneskeskabte og lever af fjendebilleder for at styrke sig selv. Eksempelvis har jøderne HAMAS (israel bekriger HAMAS) mens HAMAS har israelere (HAMAS prøver at ramme israelere).
Det er HAMAS og deres håndlangere, der forsøger at ramme israelere og helst jøderne (frit fortolket ud fra HAMAS’ taler), mens israelere forsøger at ramme HAMAS fordi de vil ramme Israel. Israel kører konvoj efter konvoj ind i Gaza med fødevarer og medicin, doneret af diverse nødhjælpsorganisationer og dræber ikke palæstinenserer i krig fordi de er palæstinensere, men fordi de er aktive HAMAShåndlangere.

Hvis palæstinenserne skal have et fælles talerør (idag har de muslimske foreninger, Hamas, Fatah, Mursi, diverse NGO’er) skal man først definere hvad en palæstinenser er: Min egen holdning er de 700000 flygtninge fra Israels uafhængighedskrig i 1948. Men hvorfor påråber deres børn og børnebørn og børnebørnebørn sig også at være palæstinensere?

Grunden til Israel har angrebet Gaza eller forsvaret sig selv om man vil, er HAMAS’ ønske om krig og deres propagandamaksine i skolerne, i træningslejre, i talerne og deres TV. Derfor bliver indbyggerne stille og og roligt PRO-HAMAS. Og så kommer der krig, da de lærer at israelere og jøder er fjender og de har stjålet et land. Hvis nu indbyggerne i Gaza ikke havde denne propagandamaskine der opildnede til had og fjendskab, så havde HAMAS ikke befolkningens opbakning og derfor kunne de ikke føre krig mod Israel. Derfor kan man konkludere at palæstinensernes største fjende ikke er Israel men HAMAS. Derfor er palæstinenerne ofre for HAMAS, der fører gazastriben ud i krig med militære og civile ofre.

Written by semit

23. november 2012 hos 22:09

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: