Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israel fortsætter med at støtte palæstinenserne i Gaza

leave a comment »


Ja Israel støtter palæstinenserne i Gaza og Vestbredden. Det er HAMAS, der er fjenden, altså den politiske, religiøse, antizionistiske og antisemitiske regering og deres propaganda, som den almindelige borger, palæstinenseren, må lide under. Skolemateriale, teater, bøger og HAMAS børneTV har masser af elementer af antisemitisme og Israelske byer kaldes palæstinensiske byer og derved vokser der en generation op, der ikke er fredelige, men krigeriske overfor Israel. Taberne er ikke alene Israel men også palæstinenserne i GAZA, der er HAMAS’ forlængede arm. Ny regering, tak!

Søndag den 18 November åbnede Israel Kerem Shalom og Erez Crossings grænseovergange for at overføre varer ind i Gaza-striben, og gør det muligt for udenlandske diplomater og patienter at komme ind i Israel. Da Kerem Shalom åbnede tirsdag morgen (20 Nov) for at køre 120 lastbiler ind i Gaza med humanitær bistand blev de ramt af raketter fra Gaza, og IDF følte sig tvunget til at lukke passagen for at sikre sikkerheden for alle, der arbejder ved grænseovergangen og passerer gennem det. Kun 24 lastbiler med humanitær bistand slap igennem.

kilde: MFA

Israels seneste krig ‘Pillar of defense’ var rettet mod Hamas og ikke mod indbyggerne, for de truer ikke Israel. Det gør HAMAS derimod. ProIsrael-bloggen har en fin artikel om nyheder, der ikke når medierne. Eksempelvis nævnes, at (pr 18 nov) ud af 1000 luftangreb på HAMAS’s våben, raketter, depoter osv er kun 60 mennesker dræbt. Det er svært at finde andre og bedre eksempler på det lave tabstal i krig. Krigen i Gaza handler ikke om at dræbe mennesker, men om at eleminere HAMAS’ militære isenkram. Modsat HAMAS, der affryrer 100vis af raketter med det formål at ramme mennesker, skoler, arbejdspladser og israelere, også arabere og muslimer er i farezonen.

Written by semit

23. november 2012 hos 16:41

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: