Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Hamas’ militære installationer

leave a comment »

Et foto fra 2009 viser, hvordan Hamas i Gaza placerede militære installationer (rød) i nærheden af ​​civile bygninger såsom skoler og moskeer (gul). De røde prikker er affyringssteder.

Baggrunden for at civile og børn kan rammes af israelske kugler eller angreb, er fordi at HAMAS placerer en del af deres isenkram rundt omkring i deres byer. Hvis Hamas vil undgå at civile og børn bliver ofre, kan de starte med at placere deres ammunition og installaioner udenfor byområder. Hvis man studerer GAZA fra GOOGLE EARTH, er der masser er plads i Gaza, der ikke er by. Som så mange andre steder i verden koncentreres befolkningen i byer.

Selvom våbenhvilen er trådt i kraft og der forhandles yderligere på en fornuftig afslutning i CAIRO via indirekte forhandlinger mellem Hamas og den israelske regering, så fortætter HAMAS TV med at ønske ‘DØD OVER ISRAEL’ som det seneste klip viser. Omvendt findes der ikke israelske, jødiske eller zionistiske udsendelser, der ønsker ‘DØD OVER GAZA, fordi Israel hellere ser Gaza, arabere, palæstinensere, muslimer og naboer som venner og ikke fjender.

Written by semit

27. november 2012 hos 11:58

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: