Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Søvndal: Dansk ja er »udramatisk«

with 2 comments

JP /Søvndal: Dansk ja er »udramatisk«.

Søvndal har tænkt sig at Danmark stemmer JA til Palæstina som observatør i FN. Men hvad skulle han gøre det for? Palæstina findes allerede under navnet Jordan. Og skal man oprette et nyt arabisk land, må det være minimum, at grænser, hovedstad, valuta, ambassader og regering er på plads. Er det det ?

Et palæstina på gaza/vestbredden løser ikke indbyggernes problemer med arbejdspladser, arbejdsløshed og krig med Israel. Tværtimod vil et Palæstina opfattes som en sejr og give øget aggressivitet over Israel. Hvad synes læserne ?

Written by semit

28. november 2012 hos 12:35

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja, Frankrig vil stemme JA også. Men hvad kan vi vente af Eurabia i det hele taget?

  Det forbavser mig (desværre) ikke. Jeg havde regnet med det og medmindre et land som USA nedlægger veto, har vi så en arabisk stat mere.

  Men egentligt kan det vel være lige meget, kan det ikke? Jeg mener, FN er efterhånden ikke meget andet end en samling af arabiske nationer, som, for de fleste, ikke engang overholder de meste basale menneskerettigheder. Så naturligvis vil de stemme en mere ind.

  Man burde flytte FN til Islamabad eller Cairo og holde op med at betale til den institution som langt de fleste end ikke tager alvorligt længere.

  Cyril Malka

  28. november 2012 at 12:42

 2. En arabisk stat til er sådan set ligegyldigt, det kan du have ret i. Om der er 20 eller 50 arabiske lande er vel ikke vigtigt. Det, der er vigtigt, er fred i området.

  Nedenstående JP-artikel spørger, hvad det egentlig er, man stemmer om i aften. Hvorfor skulle palæstinensere have et land? For det første: Hvad er en palsætinenser for en størrelse? For det andet. Hvilket landområde (og er det realistisk). Denne gruppe mennesker får altså observatørstatus, men hvorfor det? Skal andre grupper fra tidligere krige, der opfatter sig som efterkommere af flygtninge, så også have observatørstatus? Hvad så med efterkommere af flygtninge fra Eritrea; Ethiopien, Syd/Nordkorea, Indien/Bangla Desh/Pakistan osv

  http://jyllands-posten.dk/international/mideast/article4926672.ece

  semit

  29. november 2012 at 12:02


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: