Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Der bliver ikke fred foreløbigt mellem Israel og Hamas

leave a comment »

Lørdag ankom eksillederen Khaled Meshaal fra HAMAS i Gaza By, hvor han foran sine jublende tilhængere overraskende trådte ud af en seks meter høj model af en M75-raket. Det er den samme type raketter, som palæstinenserne affyrede mod israelske byer under den blodige konflikt med Israel i november, der kostede 174 palæstinensere livet. I sin tale til de fremmødte lover Meshaal aldrig at anerkende Israel, og han siger, at Hamas aldrig vil opgive sit krav på det israelske territorium. Palæstina er vores fra floden til havet og fra syd til nord. Der vil ikke komme indrømmelser på en eneste tomme af det land, understreger Meshaal og tilføjer, at Israel aldrig vil opnå legitimitet.

kilde og læs mere: JP

Når Meshaal er så klar i mælet kan det næsten ikke føre til andet end en krig til. Israel opgiver ikke Israel og HAMAS heller ikke. Så hvad gør man? En 2-statsløsning duer ikke, da Israel ikke opgives af HAMAS (palæstinenserne), så er en 1-statsløsning atter på tale. Store dele af israel vil være enig og også PLO, PFLP, HAMAS. Hvordan udformes en 1-statsløsning? Skal Jordan erobres af Israel og reetableres som palæstina? En stat for jøderne, En for muslimer, men af praktiske grunde, ikke af racistiske grunde. Enhver har ret til at tro på hvad de vil og leve ud fra egne behov.

Der er ingen grund til at antage, at man er født mere kriminel eller syg i hovedet fordi man er muslim, jøde, zionist, kommunist osv. Personlige egenskaber og religiøs eller politisk holdning er 2 forskellige ting. Der findes jo også jødiske skoler, muslimske skoler osv og det er ikke racistisk, men af praktiske grunde, så at dele muslimer og jøder op i 2 enklaver i Israel, Gaza, Jordan er for at styrke BEGGE parters ønsker og ikke for at undertrykke.

Politisk holdning og kriminalitet (der skal dømmes af en dommer) er 2 forskellige ting, så muslimer, indvandrere og arabere og asylansøgere er ikke pr definition dårligere mennesker. Kriminalitet er en nødløsning, fx asylansøgers pusheri omkring halmtorvet. Asylansøgere har mistet tillid til deres eget samfund og tør ikke have tillid til Danmark og derfor skynder de sig at tjene nogle penge, så de er klar, hvis Danmark svigter. De tør ikke rejse hjem og de tør ikke stole på Danmark og sikrer sig flere penge som nødløsning. De er som lus mellem 2 negle. Hvad løsningen er ved jeg ikke, hvad synes du?

Written by semit

9. december 2012 hos 13:20

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: