Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israel forbyder produkter testet på dyr

leave a comment »

“Virksomheder, der tester deres produkter på dyr, skal ikke forsøge at sælge dem i Israel, for siden nytårsdag, forbød landet import, salg og markedsføring af produkter testet på dyr som kosmetik, toiletartikler og rengøringsmidler”

Virksomheder, der tester deres produkter på dyr, behøver ikke længere at forsøge at sende deres produkter til Israel, fordi nytårsdag har Israel forbudt import, salg og markedsføring af produkter testet på dyr, kosmetik, toiletartikler og rengøringsmidler. Tidligere i 2007 forbød den israelske regering produkter testet på dyr til personlig pleje og husholdningsprodukter.

PETA og deres partnere arbejder på at stoppe test på dyr i hele verden, når det handler om forsøg, der anvendes i brancher som kosmetik og husholdning. Israel har bevist, at et fuldt forbud mod sådanne produkter ikke kun er muligt, men også etisk forsvarligt. EU har et lignende forbud , som implementeres i 2013, men lovgiverne overvejer nu at forlænge denne frist. PETA og PETA UK har presset hårdt på for at få EU til at fastholde den oprindelige slutdato. Desuden har PETA i Indien forsøgt at få et lignende forbud indført i dette land. PETA og PETA Asien har forsøgt at hjælpe kinesiske forskeres kosmetik-testmetoder og opmuntrer den kinesiske regering til at acceptere resultaterne i stedet for dyreforsøg. Og i USA har PETA været ude og købe aktier i virksomheder, der udfører dyreforsøg, så de kan foreslå aktionærerne ændringer til at skfite til humane testmetoder.

PETAs nye globale Cruelty-Free Shopping Guide, viser en liste over de virksomheder, som nægter at udføre eller betale for dyreforsøg overalt i verden.

Kilde: JTA & Peta

I Danmark er ANIMA – FORENINGEN FOR ALLE DYRS RETTIGHEDER

Written by semit

8. januar 2013 hos 14:45

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: