Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Bar Refaeli topper top100-liste over skønheder

leave a comment »

bar

Bar Refaeli er israelsk og 27 år, og sidste år blev hun kåret som nummer et på Maxim magazines Top 100-liste.
Refaeli blev født ind i en israelsk jødisk familie i Hod Hasharon, Israel. Hendes forældre, Rafael og Tzipi, ejer en hesteranch. Hendes mor var en succesfuld israelsk model i 1970’erne under sit pigenavn, Tzipi Levine. Refaeli har tre brødre. Hun begyndte en modelkarriere i en alder af otte måneder i reklamer. Refaeli skulle bære seler i sine tidlige år, men da hun var 15 år modellerede hun for Irene Marie Models.

Refaeli har vundet titlen “Model of The Year” i et israelsk skønhedskonkurrence i 2000. Refaeli har optrådt i ELLE (Frankrig), Maxim og GQ (Italien). Hun debuterede i 2007 i Sports Illustrated Swimsuit Issue, og blev den første israelske model i bladet. Hun har modelleret for Subaru Accessorize, den brasilianske tøjkollektion Besni, for italiensk smykker ved Marco Bicego, og Rampage. I 2009 var hun model for Garnier International. Den 5. marts 2009 modtog Refaeli “World Style Award”, fremlagt af Kvinders World Awards, for hendes “naturlige elegance, følelse af stil og medfølelse.”

Refalie er også kendt for sine tidligere forhold knyttet til Baywatchskuespilleren David Charvet og Uri El-Natan. Refaeli indledte et forhold med amerikanske skuespiller Leonardo DiCaprio i november 2005 efter at have mødt ham til en fest ved Las Vegas for medlemmer af U2 . I løbet af deres rejse til Israel i marts 2007, mødtes parret med den israelske præsident Shimon Peres og de besøgte Refaeli hjemby på Hod Hasharon. Forholdet sluttede i juni 2009. Talrige rapporter tyder dog på, at der fra begyndelsen af 2010, kan have været en ny romance. I maj 2011 blev det rapporteret, at parret havde afsluttet deres romantisk forhold, selv om de forblev venner.

Rafaeli og DiCaprio

Kilde: EB & wikipedia

Written by semit

2. februar 2013 hos 01:23

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: