Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Watch The Muslim Brotherhood

leave a comment »

mb

“Motto for Det Muslimske Broderskab

– Allah er vort mål. – Profeten er vores leder. – Koranen er vor lov. – Jihad er vores vej. – At dø på vej til Allah er vores højeste ønske”.

Portalen The Global Muslim Brotherhood rapporterer dagligt på deres blog for at udfylde et stort hul i forståelsen af ​​islamisk ekstremisme. De fleste er bekendt med den pan-islamiske organisation kendt som Det Muslimske Broderskab i Egypten. Den er grundlagt i 1928 af den egyptiske skolelærer Hassan El-Banna, som er kilden islamisme og politisk islam fra den tid. Den er så at sige springbræter mod radikalisering for enkeltpersoner såsom al-Qaeda lederen Ayman Al-Zawahiri og Khalid Sheikh Mohammed. Langt mindre kendt er eksistensen af ​​et globalt netværk af enkeltpersoner og organisationer, der spredte det muslimske broderskabs medlemmer til andre lande.

Læseren kan dagligt følge kritiske nyheder fra denne organisation via ovenstående link. Mens dette skrives er de seneste overskrifter fra portalen:

Lederen for det israelske Muslimske Broderskab Sheikh Raed Salah har fået Kong Faisal prisen på $ 200,000 i form af guld. ‘Sheikh Salah har vundet prisen for at være en af de mest prominente personligheder i de islamiske bevægelser i de palæstinensiske territorier siden 1948″

En top-stedfortræder for Egyptens præsident Mohammed Morsi – Morsi Aides –  kalder Holocaust en myte, og det er et bekymrende mønster ifølge Simon Weisenthal Center.  En nøgleperson i Egyptens præsident Mohammed Morsi’s regering kalder Holocaust et svindelnummer, opfundet af  agenter for den amerikanske efterretningstjeneste og hævder samtidigt, at de 6 millioner jøder, der blev dræbt af nazisterne simpelthen er flyttet til USA.

Written by semit

2. februar 2013 hos 23:01

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: