Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Quo Vadis

with 3 comments

 

Written by semit

9. februar 2013 hos 01:48

3 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja, det ser ud til at være en “faktum” som er for evigt slået fast: Jøder har uret.

  Her i landet (Frankrig) så hedder det sig at “jøder kontrollerer medierne”.

  Ha?

  Hvordan kan det så være, at der er så meget negativt om Israel i fjernsyn, aviserne, radio, m.m. ?

  Objektive oplysninger kaldes for løgne og propaganda kaldes for sandhed.

  Det er lige som om jeg gik glip af et afsnit et sted, men har ikke fundet ud af hvor, endnu.

  Men … Israel skal nok holde ud: http://grab.by/3pAK

  Cyril Malka

  30. marts 2010 at 15:51

 2. Der er et godt spørgsmål.

  Det er her især venstrefløjen, der er negativ. Jeg tror på – efter mine undersøgelser – at det er fordi, at man antager, at Israel er sidste skud på stammen af europæisk kolonianisme, idet der er betydeligt samarbejde med USA, der er venstrefløjens fjende nr 1. Derfor ryger USAs nærmeste allierede i samme bås.

  Pointen er bare, at Israel opstod uden vestlige våben og uden at overføre landets råstoffer og naturressourcer til et moderland, da der ikke er et moderland. Man kan endda sige at de udefrakommende tilflyttere bragte landet Israel viden og ressourcer og giver – modsat koloniområder – betydelig humanitær bistand rundt om i verden. Ihverfald har jeg lavet et artikelrække om Haiti, da Israels bidrag var enormt, men mere eller mindre forbigået i de danske medier https://semit.wordpress.com/category/haiti/

  Zionismen opstod primært i østeuropa i starten af sidste århundrede, selvom den officelle ideologi var fra midteuropa via THEODOR HERZL.

  Jeg holder på, at modstand mod Israel, skyldes modstand mod USA og derfor vil venstrefløjen altid være imod Israel. Fx kan de meget venstredrejede finde på at kalde GAZA for et åbent fængsel, men de siger ikke, at så er CUBA også et åbent fængsel.

  Men mens kolonimagter og deres kolonier er for de stærke, så er Israel grundlæggende for de svage og forfulgte – historisk set – og et sikkerhedsnet for fremtiden. En forsikring for fremtiden, fordi historie desværre gentager sig.

  Belgisk congo, tysk sydvestafrika, Portugisisk angola, Sydafrika VAR koloner og skulle tømmes for råstoffer og udnyttede arbejdskraften under slavelignende forhold.
  I Israel er alle lige. Venstrefløjen kan finde på at påpege, at araberne ikke kan købe jord i Israel, men pointen er, at jøderne heller ikke kan købe jord i ISRAEL, da jorden er mere eller mindre statsejet. Og derved forsøger antizionister at skabe en forskelsbehandling, der ikke eksisterer.

  Det med jorden er mere eller mindre fælleseje kommer herfra: The land-owning situation in Israel today is as follows: 80.4 percent is owned by the government, 13.1 percent is privately owned by the JNF, and 6.5 percent is evenly divided between private Arab and Jewish owners. Thus, the ILA administers 93.5 percent of the land in Israel.14 Put differently, 93.5 percent of the land is unavailable for private ownership; such land is sold neither to Jews nor to Arabs but is leased out by the ILA. Thus, while it is true that Israeli law prevents the sale of state—owned land to Israeli Arabs, this alone is extremely misleading, for it is equally unavailable for sale to Jewish citizens of Israel. kilde: http://tundratabloid.blogspot.com/

  semit

  30. marts 2010 at 22:21

 3. “What short memories these Europeans have”

  er sætningen der skal grænskes nærmere. For hver 100 gange der står “Jews, get out of Palestine”, er det skrevet af “europæere” under 10 gange er mit gæt. Hvem der har skrevet de andre ca. 90 gange behøver jeg vel nok ikke skrive…

  Vi er efterhånden kommet dertil, at danske jøder er mere udsat for hadefulde overgreb i dag end i 1942. I resten af Vesteuropa står det ikke anderledes til.

  Michael

  13. februar 2013 at 15:08


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: