Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

GuideStar har overblikket

leave a comment »

Denne nye hjemmeside GuideStar er udviklet sammen med justitsministeriet og byder på oversigter over de ca 29.000 velgørende organisationer i Israel. GuideStar Israel er etableret i tæt samarbejde med GuideStar International, som søger at belyse arbejdet i non-profit organisationer på tværs af grænserne, og uden økonomiske interesser i tankerne, for at muliggøre en bedre kommunikation mellem almennyttige organisationer, donorer, tilhængere og andre interesserede parter og blandt de forskellige organisationer selv.

kilde: guidestar & INN

F.eks findes EFRAT, der har det formål, at hvis en kvinde ønsker et barn, men ikke har økonomiske midler, så kan man henvende sig til EFRAT, mens sponsorerne bidrager med eksempelvis 1200 USD$, der er den smertegrænse, der får en kvinde til at træffe et andet valg end abort. Så får man året efter et certifikat, at sponsor har givet midler, så et barn er blevet født.

citat:
Siden 1977 har Efrat reddet over 25.000 jødiske børn i Israel! Efrat’s tilgang har vist sig at være en succes. Kvinder der lader sig registrere for en abort bliver spurgt, hvorfor de ønsker at stoppe deres graviditet. Hvis de nævner økonomiske årsager, får de Efrat’s telefonnummer og besked på at ringe til os. Efrat har over 3.000 frivillige i hele landet, som også henviser sager til os. Når den gravide kvinde ringer, og hvis vi anser behovet for reelt, tilbyder vi dem tre ting:

  • Månedlig mad og baby forsyninger leveret hver måned til deres dør, som omfatter bleer, modermælkserstatning, dåse-og tørfoder i et år, og som er værd over $ 850
  • Gratis baby udstyr, indeholder en krybbe, bassinet, klapvogn, baby bad og en baby kit (som omfatter tæpper, babytøj, flasker og andre genstande), der er værd omkring $ 350
  • Vi matcher hver kvinde med en af vores over 3.000 frivillige , der yder social støtte i hele graviditeten.

Efrat tilbyder økonomisk hjælp for at fortsætte svangerskabet

kilde: friendsofefrat, der har flere videoer over deres arbejde.

Written by semit

12. februar 2013 hos 12:52

Lagt i Humanitær indsats

Tagged with ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: