Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Palæstinensere slagtes i Syrien

leave a comment »

I flere årtier har der været et internationalt ramaskrig af bekymring for palæstinenserne, deres offerrolle, deres velfærd og deres menneskerettigheder. Men hvor meget har verden egentlig interesseret sig for palæstinenserne i Syrien? Vi er ved at lære nu, at verden er ligeglad – nu hvor Assad slagter dem i Syrien.
Hvor er avisoverskrifterne? Hvor er FN fordømmelserne? Hvor er alle udenrigsministerne? Hvor er sponsorerne der vil sende flotilla for at bringe hjælp til flygtningene? Hvor er alle universitetsprotesterne? Hvor er de kristne organisationer? Hvor er fredsgrupperne? Hvor er de pro-palæstinensiske organisationer?
Svaret er at de alle er tavse.
For blot to måneder siden, stemte 180 lande for en opgradering af den palæstinensiske stat i FN, men de har ikke vedtaget en resolution, der fordømmer den brutale nedslagtning af palæstinensere mod Syrien.

Tænk hvis Israel var ansvarlig for hvad der sker med palæstinenserne i Syrien i dag. FN ville straks have handlet, alle de grupper, der er nævnt ovenfor, ville være i oprør og der ville være et ramaskrig. Hvordan kan vi forklare forskellen?
Svaret ligger i en enkel, men ubekvem sandhed – ingen interesserer sig egentlig for palæstinenserne – medmindre jøder er involveret. (Inspireret fra Mitchel Bards blog i The Times of Israel 19. feb

Written by semit

1. marts 2013 hos 13:31

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: