Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Morten Østergaard i Israel

with 2 comments

Bloggen http://innovativeisrael.dk/ har som speciale at fortælle om nyskabelser og innovation og opfindelser i Israel. Da Danmark officielt optrådte i Biomed i Israel i Tel Aviv sidste uge, deltog endvidere minister for forskning, innovation og videregående uddannelser, Morten Østergaard (R). Han holdt en tale og der var udgivet en brochure, som alle kunne få med, med de førende danske bio-tech virksomheder, og der er mange flere end Genmap, Zealand og Leo pharma som er de mest kendte. Brochuren, for ikke at sige et større hæfte, indeholder information om de førende danske virksomheder i biotech forskning eller life-science, som det hedder i Tel Aviv. De andre mindre kendte virksomheder, Danmark gerne fortæller om var Ampliqon A/S, Aneeva Ltd, BioModics Aps, Bioneer A/S, ChemPartner Europe ApS, Ecron Acunova A/S, epiZell ApA, Expres2ion Biotechnologies, Meabco A/S, Niels Clauson-Kaas A/S, Novamed, Novo Nordisk A/S, Nuevolution A/S, ORIGIO A/S, PentaBase ApS, Treat Systems ApS, ViroGates A/S, Center for Biosustainability, DTU.

Written by semit

17. juni 2013 hos 14:24

Lagt i Innovation

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Morten Østergaard til videnskabskonference i Israel ?.

  Hmm, gad vide hvad hans Israel-hadende partifæller siger til det. 😛

  Erik Jørgensen

  29. juni 2013 at 13:13

 2. Heldigvis er samarbejdet med Israel bedre end mange måske tror. Hvis man læser den venstreorienterede presse får man fornemmelsen af, at Israel er EU’s 28′ land.

  Israel lever mere eller mindre af innovation mens Danmark gerne vil øge innovationen og start-up virksomheder og da jeg mødte en deltager i bussen, der skulle til BIOMED i TEL AVIV hvor Morten Østergaard var, fortalte han (deltageren var forsker) at mens Danmark har ca 40 biotech startup-virksomheder, så har Israel 800 på det felt og det kan Danmark lære noget. En vittighed dernede er: Har vi råd til at lade være med opstarte nye ideer?, mens det i Danmark hedder: Har vi råd til nye startup-virksomheder?

  Seneste innovation er at Israel nu er verdens største exportør af droner, hvilket er genialt, når man kan overvåge fjender uden fare for menneskeliv og det nyder mange importører sikkert godt af.

  semit

  29. juni 2013 at 16:11


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: