Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Aktivistgruppe: 100.000 dræbt i Syrien

with 6 comments

Aktivistgruppe: 100.000 dræbt i Syrien – Mellemøsten – International.

Mindst 18.000 bevæbnede oprørere og omkring 40.000 soldater og militsfolk på Assads side er dræbt. Var det ikke dansk-palæstinensere og venstreorienterede folk, der har kritiseret Israel for, at uskyldige børn blev viklet ind i krigen mod Gaza og dræbt, mens det måske er over 20 gange så mange børn, der er blevet dræbt i Syrien uden en eneste protest? Hvor mange børn er dræbt i Syrien de sidste 2 år ?

Hvis 100.000 er dræbt og 40.000 er soldater og 18.000 er oprørere, så er der 42.000 civile tilbage og hvis børn fylder 1/5 af befolkningen, altså at 0-15 årige er lig med 1/5 af 0-75 årige, så er 1/5 af 42.000 børn = 8.400 børn. Kynisk beregning ? Nej det kyniske består i, at disse børn ikke får støttedemoer på samme måde som børn i Gaza. Det kaldes diskrimination, når der skelnes på statsborgerskab.

Iøvrigt er mange hundrede palæstinensere blevet dræbt i Syrien, men der er ingen palæstinensiske eller venstreorienterede grupper, der danner demoer. Få så fingeren ud venstrefløj og lad være at lave demoer, når det er israel der står bag krig men ikke når det er Syrien’s Assad. Det er diskrimination mod syriske palæstinensere.

Written by semit

27. juni 2013 hos 10:07

Lagt i Syrien

6 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Selvfølgelig er der ikke venstreorienterede demoer imod Syrien, for Syrien ledes jo af en socialist, og ideologiske fæller demonstrerer man ikke imod – i hvert fald ikke på venstrefløjen.

  (Ironi forekommer)

  Erik Jørgensen

  29. juni 2013 at 13:02

 2. Det har du fanget ganske rigtigt. Min pointe er at venstreorienterede har som agenda at støtte palæstinensere, men i virkeligheden er de antizionister, idet dræbte palæstinensere i Syrien og Libanon ikke afstedkommer demoer. Det er KUN mod Israel og jeg synes at man skal kalde en spade for en spade og sige at de er antizionsister og imod Israel istedet for under dække af apartheidmur, toldmur eller fjender dør i krig.

  Det gode ved, at fjender kalder det apartheidmur, er at venstreorienterede kommer til kort, da der både er arabere, jødere, hvide, farvede, muslimer og kristne på begge side af muren og derved skal man bruge en meget stærk lup for at finde adskillelse på baggund af religion, hudfarve eller tro.

  semit

  29. juni 2013 at 16:17

 3. Nu hvor du nævner apartheid-påstanden, så kommer jeg til at tænke på en af Carlos Latuffs tegninger, hvor en skolelærer spørger “Hvad hedder hovedstaden i Sydafrika ?”, og en elev svarer “Tel Aviv”.

  Foruden at Latuff sammenligner Israel med Sydafrika før 1994, så kan man åbenbart også konkludere at han ikke anerkender Jerusalem som hovedstad.
  Ikke at det overrasker mig på nogen måde, når man tænker på hvad Carlos Latuff står for.

  Erik Jørgensen

  29. juni 2013 at 23:33

 4. Så tjek denne video. Jeg udsender den lige igen i en ny artikel.

  semit

  30. juni 2013 at 18:42

 5. Tak for det, men den video der har jeg allerede set, og jeg synes også den ganske glimrende forklarer hvorfor man ikke kan kalde sikkerhedsbarrieren en apartheidmur.

  Erik Jørgensen

  30. juni 2013 at 20:53

 6. Sandt at sige er der både jøder, arabere, hvide, farvede og muslimer på begge sider af barrieren, men hvad angår kristne er det nok kun et spørgsmål om tid før det ikke længere er tilfældet. I Bethlehem, kristendommens helligste by, hvor der i mange år ellers var kristent flertal, er der nu kun ca. en tredjedel kristne, og andelen falder stadig.

  Erik Jørgensen

  30. juni 2013 at 21:24


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: