Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Paul McCartney truet på livet for at spille i Israel

with one comment

Paul McCartney: I Was Threatened Over Israel Show – Inside Israel – News – Israel National News.

Mange kendte musikere trues på livet af BDStilhængere, altså tilhængere af (boycott, divest, and sanction). Mange musikere er dog ligeglade som Rihanne, Alicia Keys, Deep Purple, Pet Shop Boys og Madonna.

Elvis Costello og Roger Waters er blandt de rockmusikere, der ser Israel som en apartheidstat, men sig mig lige, hvad det er, der gør Israel til en apartheidstat. I min terminologi er apartheid lovmæssig og juridisk adskillelse af folk på basis af hudfarve og i en mere overført betydning også adskillelse via religion, seksualitet, tro og etnicitet. Og dette praktiseres i Iran, Bahrein, Syrien og Libanon, da visse etniciteter (palæstinensere, kurdere, homoer, Bahai-tilhængere og konvertitter) faktisk har færre rettigheder og trues på livet af staten, men i Israel?

Onde tunger (fra modkraft.dk) vil sige, at arabere i Israel ikke har ret til militærtjeneste! Men de glemmer at sige, at det var araberne selv, der forhandlede sig frem til fritagelse for militærtjeneste efter Israels oprettelse. Onde tunger vil sige (fra modkraft.dk), at det er vanskeligt for arabere at købe jord, idet jorden i det store hele er landets. Men de siger ikke, at det er lige så svært for jøder af købe jord af samme grund.

Written by semit

10. juli 2013 hos 19:49

Lagt i Israel

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. BDS’erne har som et af deres mål at skræmme vestlige kunstnere fra at optræde i Israel, for hvis de skulle holde helt op med at kommer der, så ville Israel have meget sværere ved at erklære sig som en del af det vestlige selskab.

    Erik Jørgensen

    10. juli 2013 at 22:15


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: