Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Abbas: Palestine will be Judenrein

with 4 comments

Abbas: Palestine will be Judenrein – Middle East – News – Israel National News.

Abbas – ‘president’ for palæstinenserne på vestbredden har i Cairo for nyligt kommet med stærke racistiske og diskriminerende udtalelser. I en afsluttende resolution sagde han, at “han ikke ville se tilstedeværelsen af en enkelt israeler – civil eller soldat – på vores jord”.

Er det ikke racistisk baseret på diskrimination baseret på statsborgerskab?

Written by semit

30. juli 2013 hos 08:31

Lagt i Israel

4 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. I Isreal bor det 1,6 millioner arabere, men hele verden støtter den palestinske krav om at en fremtidig palestinsk stat MÅ være jøderen. Er ikke dette hykleri?

  Tarud

  4. august 2013 at 19:26

 2. Du har fat i den lange ende. Palæstinenserne har allerede Jordan med et flertal at palæstinensere, så de har allerede deres egen stat. Palæstinenserne er ikke et folk i traditionel forstand på samme måde som danskere, russere, jøder, tyskere eller grækere. Palæstinenserne er en arabisk flygtningegruppe eller rettere – de er efterkommere og børnebørn af de oprindelige flygtninge. De oprindelige flygtninge fra 1948 og måske 1967 er ikke millioner men måske 10.000-100.000. Oprindelligt var der 5-6-700.000 arabiske flygtninge (der senere kaldte sig palæstinensere) Og dem er der vel ikke så mange af tilbage, så de arabere der kalder sig flygtninge er slet ikke flygtninge men børn og børnebørn af de oprindelig flygtninge. Man kan vel ikke arve det at være flygtning?

  semit

  5. august 2013 at 09:18

 3. Det er “over 7 million” paølestinske “flyktninger”, les her: https://tarud.wordpress.com/2013/05/12/det-palestinske-flyktningsbedraget/

  Tarud

  5. august 2013 at 10:46

 4. Det er det, der er problemet. Det rigtige antal flygtninge er 10-100.000, idet en flygtning er en person der er flygtet fra krigen i Israel i 1948 eller 1967 og dem, er der ikke så mange af tilbage. Så at påstå, at der er 7 millioner flygtninge, vanskeliggører enhver løsning. Som jeg har nævnt mange gange i bloggen er det ikke svært at løse flygtningeproblemer, idet man (som i Danmark) ad hoc kan give flygtninge statsborgerskab dér hvor de er i deres respektive lande.

  Efter israels uafhængighedskrig opstod 5-6-7 hundrede tusinde arabiske flygtninge, og mindst lige så mange jødiske flygtninge fra de arabiske lande, Israel gjorde det, at de integrerede de fattige flygtninge i Israel, så de efterhånden blev statsborgere, og denne gestus har Jordan, Syrien, Libanon etc ikke gjort og derfor findes der flygtningelejre endnu, selvom man kan diskutere, om 2 og 3 generationsflygtninge overhovedet er flygtninge, fordi så udvandes begrebet vel.

  semit

  6. august 2013 at 07:36


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: