Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Antisemitter? Hvem, os?

with 2 comments

Antisemitter? Hvem, oss?.

TARUD.WORDPRESS.COM er en norsk blog, der er meget omfattende, objektiv og lærerig og går i dybden af en lang række emner med fokus på Israel, jøderne, mellemøsten og freden. Kig forbi …

Vedlagt er et eksempel, hvor TARUD tager fat på den skjulte antisemitisme, der især findes blandt den yderste venstre- og højrefløj.

TARUD.WORDPRESS.COM ligger nu også som mulighed under de norske links, og man må sige at nordmænd er mere aktive end danskerne i at beskrive, de etniske, religiøse og mellemøstlige forhold. TARUD er en af dem.

Written by semit

6. august 2013 hos 08:35

Lagt i Antisemitisme

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Takk for komplimentene. Jeg prøver, så godt jeg kan, å forholde meg til FAKTA. Samtidig vil jeg vise hykleriet og dobbelstandard som råder i verden når det gjelder konflikten mellom Israel og arabere. Se også på disse artiklene:
  • Det palestinske flyktningebedraget, del 1: http://wp.me/pofyQ-ir
  • Palestinere – tigging som en livsstil: http://wp.me/pofyQ-he
  • Om Gaza og proporsjonalitet i krigføring: http://wp.me/pofyQ-eC
  • Det Palestinske Eventyret: http://wp.me/pofyQ-i1
  • Kartet som lyver: http://wp.me/pofyQ-cU
  • Hvem er dagens “palestinere”?: http://wp.me/pofyQ-c4
  • Etiske regler for terrorister: http://wp.me/pofyQ-bh
  • Ingen rett til å vende tilbake: http://wp.me/pofyQ-eW
  • Hva sier palestinere/Arabere: http://wp.me/PofyQ-62
  • Det Palestinske Eventyret: http://wp.me/pofyQ-i1

  Tarud

  6. august 2013 at 10:45

 2. Det hele handler om at være præcis og forholde sig faktuelt til virkeligheden, gerne dokumentarisk og statistisk. Fx kan jeg lide din oversigt over flygtninge, idet den statistik fortæller at palæstinenserne bare vokser og vokser i antal, men det kan ikke være rigtigt. Der kan ikke blive flere flygtninge. Der kan faktisk kun blive færre og færre, idet nogen optages i andre lande og de efterhånden ikke er på jorden. Men UNWRA og Libanon og Syrien bevarer en flygtningestatus for flygtningenes børn og derved vokser de i antal. Og det er du inde på flere gange. Jeg mener bare det er misforstået af alle (Islam, venstrefløjen, antizionister) at man kan arve flygtningestatus fra forældre. Syrien og Libanon behandler palæstinensere som ungariske sigøjnere og giver ikke de statsløse statsborgerskab. Fordi så var flygtningeproblematikken løst. Istedet anvendes flygtninge – eller rettere efterkommere af flygtninge – som gidsler for at allesammen skal til israel, så Israel til sidst ikke er em jødisk stat mere og derved forsvinder jødernes forsikring mod forfølgelser som det er set i 1000 år eller mere. Men det beskriver du næsten bedre end jeg selv på din blog, så derfor henviser jeg gerne til dit arbejde ligesom jeg også har henvist til andre, der anvender analyser, dokumentar, objektivitet og faktualitet, eksempelvis alle de norske links i højre side længere nede og der er også danske blogs, der tager fat på det nødvendige arbejde for retfærdighed som http://proisrael.dk/ og http://www.israelinfo.dk/ og http://mitisrael.info/

  semit

  6. august 2013 at 20:02


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: