Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Vi ønsker jer en god uge

leave a comment »

copy/paste

Kære alle!

Jeg har, i forbindelse med mit civile arbejde, netop været til en verdenskongres i Bangkok, hvor jeg mødte repræsentanter for bygningsarbejdere fra hele verden, herunder også Israel og Histadrut.
Det var dejligt befriende at se Israels venskab og samarbejde med de tyrkiske, græske og cypriotiske arbejdstagerorganisationer. Dels var det personligt skønt at møde en repræsentant fra Israel, der stillede sig op foran de 800 delegerede, og fortalte om hvordan Israel har sikret overenskomster og lønaftaler for de mange palæstinensiske lønmodtagere, der dagligt arbejder i Israel.
Histadrut havde sikret minimumslønninger, der lå betydeligt højere end de lønninger en palæstinenser har ret til på Vestbredden og i Gaza. Mange af de andre lønmodtagere fra hele verden, der arbejder i Israel, er af Histadrut sikret gode minimumslønninger og især ordentlige arbejdsvilkår. Igen et billede til efterlevning i alle de omliggende lande i Mellemøsten.

En anden stor oplevelse under mit besøg i Bangkok var, at jeg, ved daglig læsning af de engelsksprogede aviser, hverken på forsiden eller inde i avisen fandt artikler, kritiske bemærkninger, nedgørelse eller andet stof om Israel. Hvor var det dejligt befriende at opleve, at Israel ikke hver dag bliver udråbt som en pariastat og udskældt og udhængt i medierne.

Er nu hjemme igen, hvor aviserne i hobetal skriver og fortæller, at Israels premierminister Netanyahu ikke deltager i mindehøjtideligheden efter Mandellas død…. Ikke noget om alle de andre staters overhoveder, der heller ikke deltager, men kun en nedgørelse af Israel.
Velkommen hjem til andedammen!
Ville gerne en dag kunne finde ud af og give jer og mig selv et fornuftigt svar, hvorfor danske medier / fagbevægelser etc. har et så indædt had til Israel!

Mange hilsner Dansk Zionistforbud

Written by semit

16. december 2013 hos 10:32

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: