Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Bombe eksploderet i en bus i Bat Yam, Israel

leave a comment »

bat yam

En bombe eksploderede søndag i en bus nær Tel Aviv i Israel. Myndighederne mener, at militante palæstinensere placerede bomben. Ingen kom til skade, da bomben gik af. Passagererne var forinden evakueret.

Tolv passagerer og føreren af ​​en Dan bus 240 i Bat Yam undgik en eksplosiv anordning på bagsædet af bussen søndag eftermiddag. En passager på bussen fortalte føreren om en mistænkelige uledsaget pakke, mens en anden passager, David Papo, kiggede ned i posen og så, hvad der syntes at være en trykkoger med ledninger, der kommer ud af det.

Læs mere i BØRSEN & Jpost & politiken

Palæstinensere eller militante islamister har gentagene gange bragt bomber til sprængning i Israel, især i busser og befærdede områder. Sikkerhedsmuren har bragt disse terroraktioner ned på det absolut minimale og de senere år er kun få døde eller myrdet som følge. Er der nogen af læserne, der er bekendt med israelere, der bringer bomber til sprængning i Gaza, Vestbredden, Jordan eller andre steder? Israelere er ikke terrorister mod palæstinensere. Jovist har Israel dræbt palæstinensere i Gaza og på Vestbredden, men det har altid været i krigssituationer og ikke målrettet palæstinensere, men derimod Israels fjender. Det har også været libanesere eller jordanere eller ægyptere, når de angreb Israel. Det er fjender, der omkommer i krig, og ikke fordi Israel er ude efter etniciteten palæstinensere. Tværtimod, har over 1.000.000 arabere i israel, hvoraf nogle vil kalde sig palæstinensere, samme rettigheder som alle andre i Israel. De sidder også på borgmesterposter og i parlamentet. Derimod er der ingen israelere eller jøder i Gaza eller PA (palestine authority) områder på vestbredden. Der er jøder og israelere ikke ønsket, hvorimod arabere, palæstinenser og muslimer kan bevæge sig frit og kvit i Israel. Her begynder tanken om apartheid at dukke op, idet der i de palæstinensiske områder ikke er jøder eller israelere. Der er palæstinensere, der arbejder i Israel, men ingen israelere, der arbejder i palæstinensernes områder eller Gaza.

Written by semit

22. december 2013 hos 22:50

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: