Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Palæstinenserne og deres støtte til nazismen

leave a comment »

Vi skal ikke gøre en fjer til 5 høns. Jeg snakker om at, NOGLE palæstinensere støtter nazismen og også nogle af deres ledere, især den første i rækken Amin-al-Husseini.

Det er mindst anden gang i fem måneder, at arabiske beboere i Beit Umar i Den Palæstinensiske Myndighed (PA) har placeret et nazistisk flag over en større gennemfartsvej, hvor jøder passerer i deres køretøjer. Beit Umar ligger en halv time syd for Jerusalem, mellem Halhoul og Etzion Bloc, ikke langt fra Hebron. Soldater fra Haruv bataljonen i Kfir Regiment forsøgte at tage flaget ned lørdag, men stødt på vanskeligheder, fordi det var placeret meget højt oppe.

En lignende hændelse fandt sted i Beit Umar i maj hvor hundredvis af beboere i Gush Etzion, som kørte ned Highway 60 var overrasket over at se en overdimensioneret nazistiske flag ved siden af en moské i den arabiske by.

I en nylig tale fortalte premierminister Binyamin Netanyahu at mange historiske kilder viser, at lederen af de palæstinensiske arabere i den første halvdel af det 20. århundrede, Mufti Hajj Amin Al-Husseini, var “en af initiativtagerne til holocaust af jøderne i Europa”, og at han var hele tiden tilskynde den nazistiske ledelse til tilintetgøre jøderne i krigen. Han besøgte endviderete selv gaskamrene i Auschwitz med Adolf Eichmann.

“Muftien er stadig en meget beundret skikkelse i den palæstinensiske nationale bevægelse,” sagde Netanyahu. “Det er det ukrudt, der skal fordrives” sagde han. “Roden til ​​konflikten er den dybe modstand blandt en hård kerne af palæstinensere”.

Written by semit

1. januar 2014 hos 21:59

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: