Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Sabra og Shatila

with one comment

I folkemunde er massakren i Sabra og Shatila Israels ansvar. Men borer man i dette finder man ud af, at massakren var udført af libanesere:
Klip fra wikipedia siger : Massakren i Sabra og Shatila er betegnelsen på en massakre udført i september 1982 af kristne falangister ledet af den libanesiske militsleder Elie Hobeika.

Jeg mener, det udhuler en seriøs debat, hvis man ikke holder sig til facts. Selvom  ARIEL SHARON blev kendt delvis skyldig, havde han intet med skydderierne at gøre, men han blev dømt på det grundlag, at han kunne have forhindret det. Det svarer til, at man er delvis skyldig for en nabos død, hvis man kunne have forhindret det.

Derimod er falangisterne ansvarlige – er de blevet dømt ?

Man kunne også holde den libanesiske regering ansvarlig, da indbyggerne var palæstinensere og flygtninge fra 1948-krigen. Hvad skal det ligne at holde folk som flygtninge i over 30 år? Flygtninge integrerer man ad hoc. Det gør man i hele verden – men ikke i Libanon. De integrerer ikke alle flygtninge.

[youtube.com/watch?v=gjc5kPhJC3A]

Det var falangisterne der begik massakren og ikke israelerne. Se videoen hvorfor.

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Men det var da israelske soldater, der affyrede lysraketter så falangisterne havde ordentligt arbejdslys. Det var israelske soldater, der sendte de kvinder, børn og gamle det var lykkedes at flygte, tilbage til lejren. Til den visse død. Det var da også den israelske hær, der sørgede for friske forsyninger af ammunition til de hårdtarbejdende falangister. Så selvom israelerne måske ikke bidrog direkte til skyderierne, voldtægterne og knivstikkerierne mod kvinder, børn og gamle, har israelerne dog alligevel blod på hænderne. Såvel som de, der under II. verdenskrig, vendte det blinde øje til jødeforfølgelserne og deportationerne også var medskyldige.

    Tue

    23. november 2010 at 23:24


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: