Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

1807 palæstinensere dræbt

leave a comment »

Men hov? Hvor er venstrefløjen? De har så travlt med Israel, så snart de forsvarer sig mod Gaza eller selvmordsbombemænd. Så snart Israel har dræbt få beboere i Gaza eller i vestbreddens landsbyer (selvom det er mange år siden), starter en forudsigelig dæmonisering og  anklage mod Israel. Det ses tydeligt i fx. modkraft.dk, et debatforum/avis hvor antizionisme og anti-israelske holdninger dyrkes. Jeg kan derfor anbefale at kigge forbi, så andre kan læse hvor slemt det står til. Man kan yderligere kommentere debatter og give sin menning til kende.

“I alt 1.807 palæstinensere er blevet dræbt i Syrien siden begyndelsen af ​​den vold, der startede for næsten tre år siden, har en palæstinensisk gruppe berettet. Palæstinensere lever under ekstremt barske forhold, fordi den syriske hær belejrer deres lejre.

Gruppen påpegede, at Yarmuk flygtningelejr nær Damaskus har været under belejring i 156 dage. Den syriske hær forhindrer mad, medicin og andre forsyninger i at nå lejren, hvis beboere nu står over for en “humanitær katastrofe”. Andre flygtningelejre såsom Khan Dannun og Sayeda Zeinab står også over for alvorlige mangler i fødevarer, medicin og brændstof.

Omkring 500.000 palæstinensere levede i Syrien indtil begyndelsen af ​​borgerkrigen. Titusinder er flygtet til Jordan, Libanon, Egypten og Tyrkiet i de seneste tre år, ifølge palæstinensiske kilder.

Reklamer

Written by semit

17. januar 2014 hos 14:20

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: