Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Universitet i Saudi Arabien nægtede ambulance adgang

leave a comment »

En saudiarabisk studerende er død i Riyadh, efter at hendes universitet blokerede ambulanceredderne.

En kvindelig saudiarabisk studerende er død af et hjerteanfald, efter at ansatte på hendes universitet ikke ville lade mandlige ambulancereddere komme ind i bygningen og behandle hende, rapporterer den lokale avis Okaz. Kvinden fik et hjerteanfald klokken 11 på King Saud Universitet i hovedstaden Riyadh, mens hun befandt sig på et af universitetets fakulteter, der udelukkende tillader adgang for kvindelige studerende. Af den grund nægtede de universitetsansatte ambulanceredderne adgang.

kilde:  JP

Vil man gøre opmærksom på forskelsbehandling i mellemøsten er behandling af kvinder et kapitel for sig selv, især for de stater, der læner sig op af SHARIA. Hvor er alle demoer og provoer imod forskelsbehandling af kvinder i Saudiarabien? Forskelsbehandling af kurdere i Syrien? Dødsdommene i Iran? Statsløse palæstinensere i Syrien? Jagten på koptere i Ægypten?.

Derimod findes der demoer imod Israel, når de bekriger deres fjender. Jeg sagde fjender, ikke palæstinensere! Det er de krigere, der angriber Israel, der er Israels fjender. De kan så være Ægyptere fra Sinai-halvøen, fra Sydlibanon eller Gaza eller endda Vestbredden.

Der findes 100.000vis af palæstinensere, der samarbejder med Israel, især på vestbredden, hvor Sodastream-fabrikken har været i fremme i diverse blogge som et godt eksempel, men ikke desto mindre, at det lige den fabrik, BDS ønsker boykottet, fordi den støtter bosætterne. JA, men det støtter sandelig også palæstinenserne, der får op til 4 gange så meget i løn end den lokale palæstinensiske industri eller landbrug.

Written by semit

7. februar 2014 hos 12:45

Lagt i Israel

Tagged with

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: