Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

google+ bedre end wordpress.

leave a comment »

Bloggen her har kørt i over 4 år med op til 90.000 hits. Men der er i mellemtiden sket nogle teknologiske fremskridt, således at google+ (eller facebook) tiltrækker flere læsere, er lettere at opdatere, får flere kommentarer samt er hurtigere at arbejde med og derudover tilbyder google+ (eller facebook) at man kan linke sig rundt til andre med samme interesser. Derfor er opdateringen generelt overgået til google+, hvor der kommer ca 10 artikler pr dag af den grund, at alt det tekniske er en saga blot, således at det faglige kommer i fokus.

Så min anbefaling er, at få sig en gmail, oprette en google+ konto og søge på fx Israel og derfra opbygge sit eget netværk. Undertegnede opdaterer stadig med nyheder, analyser og videoer under google+ og sproget er ved at ændres fra dansk til engelsk.

Hvis du selv opretter en google+ konto, kommer du let i kontakt med ligesindede og google+ kræver ikke det store tekniske snilde, da sværhedsgraden er på linie med administration af ens emailkonto.

Har du et budskab er google+ overraskende let at komme i gang med, herunder kopiere andres artikel, nyheder og videoer, og det hele foregår gennem knapper og ikoner, så dit budskab ganske let kommer ud.

Reklamer

Written by semit

21. juni 2014 hos 18:12

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: