Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Apartheid imod palæstinensere i mellemøsten

leave a comment »

Vi snakker Libanon, Syrien, Gaza og Jordan, hvor der er flygtningelejre og statsløse palæstinensere, idet de ikke får statsborgerskab som i Israel. Støt palæstinensererne og giv dem statsborskab.

I TV kan man høre, at palæstinensere skal køre i særlige busser når de skal arbejde i Israel. Og det tolkes som apartheid, men det adskiller sig ikke ved, at hvis tyskere arbejdede her, så var der der særlige busser for tyske arbejdere, når de skulle til Danmark. Altså som andre, der skulle til Danmark, fx turister, ikke havde lov til at benytte.

Og desuden gælder den nye administration alle, der kommer fra de palæstinenske enklaver, også israelere, jøder, kristne, hvide og sorte. Det er busser med folk fra enklaverne, uanset etnicitet, så administrationen er ikke rettet mod palæstinensere med mod samtlige arbejdere fra enklaverne. Men i virkelighedens verden er enklaverne JUDENFREI og uden jøder, da de er udrenset, så i praksis er det palæstinensere, der har har fundet arbejde i Israel.

I en idealverden er det bedre med ingen kontrol mod ingen kriminalitet eller terror. Men sådan er verden ikke. På disse breddegrader er det især internationale havne og lufthavne, der har check-points af alle, der skal til og fra afgangen, idet der er en lille bitte risiko for terror. Det samme gælder israelske chekpoints, idet en særdeles lille gruppe, uden af vide hvem, kan finde på at bringe terror til Israel og derfor checkes alle og det kan synes overdrevet eller omsonst men adskiller sig ikke fra lufthavne hvor terror-risikoen ligeledes er særdeles minimal. Det er dog ikke senere end idag, hvor en palæstinenser med fortsæt kørte ind en gruppe mennesker i Jerusalem med pt én dræbt.

Written by semit

5. november 2014 hos 15:59

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: