Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Saudi Arabia plans to build wall to keep IS out | The Times of Israel

leave a comment »

Saudi Arabia plans to build wall to keep IS out | The Times of Israel.

Saudiarabien bygger nu en 960 km lang sikkerhedsmur mod Irak. Det er ligesom i Israels tilfælde IKKE for at holde muslimer eller palæstinenesere ude, men for at holde terrorister ude, dem der idag kalder sig IS, der har angrebet grænsen til Saudiarabien.

Siden Israels sikkerhedsmur blev bygget, er terror i Israel faldet dramatisk til noget i retning af 1 om året, men terror i Israel før muren blev bygget tæller op til 900 dræbte. Begrundelsen for angrebene fra terrorister skyldes, at Israel betragtes som besat af fundamentalister, idet området burde have været en Palæstina. I min version hedder det, fordi Israel ikke er muslimsk, for hvis Israel var muslimsk, var det reelt et Palæstina. Så det er religiøse årsager, der ligger bag terroren, der retorisk er langt kraftigere i GAZA, hvor der ikke længere er jøder, idet jødiske beboere, der boede i GAZA, blev angrebet gang på gang af fundamentalister, så Israel til sidste trak alle jøder ud af GAZA – ensidigt. Og hvad har Israel fået ud af det? Over 10000 raketter fra GAZA og dermed Israels militære svar.

Filmen herunder viser de mange mure, der bygget i verden for at adskille et land fra overgreb fra terrorister, krigere eller kriminelle.

Written by semit

17. januar 2015 hos 23:00

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: