Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Human rights group Amnesty International: Krigsforbrydelser imod Israel

leave a comment »

JERUSALEM (AP) — The human rights group Amnesty International said in a report Thursday that Palestinian militants committed war crimes during the 2014 Gaza conflict by killing both Israeli and Palestinian civilians using indiscriminate projectiles.

Palestinian militants, including the armed wing of Hamas, launched unguided rockets and mortars from civilian areas toward other civilian areas, a breach of international law, the human rights group said. Six civilians in Israel were killed in such attacks, and 13 Palestinian civilians were killed when a Palestinian projectile apparently landed in a Gaza refugee camp.

Kilde/link news/yahoo

Uden at jeg er juridisk ekspert, er krigsforbrydelser, når man med overlæg skyder på civile. Det er hvad militante palæstinensere forsøgte under krigen i sommers mod Israel.

Modsat har Israel skudt på militante palæstinensere og deres våbenlagre, herunder de lagre, der måtte befinde sig på skoler og móskeer. Hvis der i forbindelse med Israels angreb på våbenlager har været civile i nærheden, og de omkom ved samme lejlighed, men uden at de civile var mål, er der ikke tale om krigsforbrydelser. At ramme en skole med våbnelagre som mål er ikke en forbrydelse men et forsvar. At ramme kælderen til en móske med den begrundelse, at kælderen var anvendt som våbendepot, er ikke en forbrydelse, heller ikke hvis der ved samme lejlighed omkommer dusinvis af civile. Det er forsøget på at ramme civile med fortsæt, der er en forbrydelse. Derfor anklages militante palæstinensere i Gaza for krigsforbrydelser.

Written by semit

26. marts 2015 hos 16:42

Lagt i Gaza

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: