Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israel beskød FNskoler, der havde våben.

leave a comment »

“Israel skød mod syv FN-skoler i Gaza under sidste års krig og dræbte derved mindst 44 palæstinensere, der havde søgt tilflugt fra luftbombardementerne på nogle af FN’s områder.

Det viser en ny FN-rapport som også fastslår, at militante palæstinensere gemte våben og i mindst to tilfælde skød fra et par af skolerne.

– Jeg er forfærdet over, at militante palæstinensiske grupper vil bringe FN-skoler i fare ved at bruge dem til at skjule våben i, skriver Ban.”

copy/paste ovenover,

Humlen er, at skoler, institutioner og andre civile bygninger ikke må angribes, da de ikke er militære mål. Det er udgangspunktet. I enkelte tilfælde opbevarer skoler og moskéer våbendepoter som i seneste Gazakrig og i disse få tilfælde må lagrene angribes. Det viser sig så, at skolebørn har mistet livet under de israelske angreb. Det er vel ret forudsigeligt, men for at undgå dræbte børn, er løsningen ikke længere væk, end ikke at opbevare våben på civile områder. Således har Israel ikke ret til at angribe skoler. Opbevaringssteder med våben er legitime militære mål, også selvom de hedder skoler.

Written by semit

29. april 2015 hos 20:38

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: