Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

The boycott, divestment, and sanctions (BDS)

leave a comment »

Even placards stating “Hitler was Right” are allowed on pro-Palestine demos, apparently unchallenged by the organisers or other marchers

BDS er etableret for at skade Israels regering ved at skade/boykotte israelere. BDS tager ikke sigte på at boykotte den israelske regering direkte, men derimod israelske varer, kulturelle aktiviteter og iøvrigt alt, der er israelsk. Pointen er, at skade Israels så meget i den tro at de lytter til deres modstanere (BDS) og ændrer deres politik. BDS er derfor etnisk diskrimination, idet den israelske regering ikke skades direkte, men derimod boykottes israelere, både jøder, muslimer og kristne, der har besidder israelsk statsborgerskab eller deres gæstearbejdere og indvandrere.

Etnisk boykot burde høre fortiden til, hvad enten, det er jøder, muslimer, franske vinbønder eller skænding af gravsteder hos muslimer, der lige er set i Brøndby Strand. Men BDS er direkte etnisk diskrimination, da det er baseret på boykot af varer der er produceret af Israelere – eller sagt mere juridisk – af folk med israelsk statsborgerskab. Kan man følge logikken hertil, viser det sig yderligere, at support og ophav og opbakning af BDS kommer fra yderligtgående kredse fra især mellemøsten, som denne her artikel påpeger.

I min verden bør man ikke boykotte etniske mindretal, hvad enten det er israeler i Israel, muslimer i Danmark, Jøder i Tyskland, østueropæiske indvandrere osv. NEJ til boykot af etniske mindretal.

Written by semit

9. juni 2015 hos 10:40

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: