Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Afrikanske stater vil lære af den israelske økonomiske model

with 2 comments

Professor Eugene Kandel, direktør for Israels Nationale Økonomiske Råd (i midten) diskuterer centrale emner med (fra venstre mod højre) Afrikas Stemmer i Israel mission leder, Michael Landau, Ghanas Centralbank guvernør Prof. Kwesi Bekoe Amissah Arthur, Sydsudan centralbank guvernør Prof . Kornelio Koriom Mayik, og Swaziland centralbank guvernør Prof. Martin Dlamini. (Foto: David Katz / Afrika ‘s Stemmer i Israel)

Israel er ikke kun eksport af teknologi i disse dage men nu også af økonomiske modeller. Efter årtier med finansiel stabilitet og den seneste tids kraftige økonomiske vækst, ses israels økonomi efter i sømmene med henblik på at imitere modellen.

I denne uge var en delegation af centralbankerne fra Afrika i Israel for at lære om metoder til at forbedre deres egne økonomier for at gøre dem mere sikre, mere attraktive for investorer, og mere produktive. I virkeligheden, siger professor Emmanuel Tumusiime-Mutebile, generaldirektør for Central Bank of Uganda , “Jeg kan ikke tænke på en bedre rollemodel for mit land end at følge Israel. Så vidt jeg ved, er Israels model en langt bedre model for os end i USA eller Europa. ”

Uganda er også på udkig efter landbrugsteknologi. Tumusiime-Mutebile håber at tage en bid af Israels iværksætterånd med sig. “Med lidt hjælp fra Israel, kunne vi være start-up nation i Afrika,” sagde han. “Der er nogle ting, vi kan tilpasse fra Israels opstart økonomi, der ville gælde for os.”

kilde: timesofisrael

Written by semit

24. juni 2012 hos 23:12

Lagt i Israel

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

  1. Excellent, what a website it is! This website gives helpful information to us, keep it up.

    stuck on page 2

    17. juli 2017 at 14:37

  2. It’s truly very difficult in this busy life to listen news
    on TV, therefore I simply use internet for that purpose, and
    get the most recent information.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: