Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

52 kirker angrebet i Egypten

with 4 comments

Dozens of churches, Christian businesses torched in Egypt.

Efter militæret har opløst demonstrationen på Tahrir-pladsen i Cairo og andre steder er det samtidigt gået ud over 24 kirker.

Al Ahrem forklarer at det er Mursi-tilhængere der hærger kirkerne efter militæret har fjernet deres lange demonstrationer.

SNAPHANEN har også en god artikel om kirkeafbrændinger.

Written by semit

16. august 2013 hos 09:20

Lagt i Israel

4 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nu… Ikke fordi jeg ikke synes, at det er synd for dem, men de orientalske kristne, især kopterne tæller iblandt de værste antisemiter i verden. Blot for et par år siden, da muslimerne smadrede koptiske kirker i Bagdad, fik jøderne skyld for at være bag… Jødiske komplot, protokol, gud-morder… Det hele lever i bedste velgående… Såhe… Et eller andet sted ligger de vel som de har redt.

  Cyril Malka

  16. august 2013 at 09:54

 2. Over 500 dræbt de seneste dage siden rydningen af Tahrir pladsen og de andre 7-8 demonstrationer i storbyerne i egypten. Det der er pointen, er at venstrefløjen næppe indkalder til demonstrationer som de gjorde den gang israelerne angreb JENIN med 50-60 (senere nedjusteret itl 15-20) dræbte. Da det foregik var der diverse demonstrationer i Danmark for palæstinenserne, og det kommer der næppe for egypterne, fordi det er ikke israelere, der står bag. Der er også hundredevis af palæstinensere dræbt i Syrien uden af venstrefløjen reagerer, men mon ikke de havde gjort det hvis hundreder af palæstinensere var dræbt i konflikt med Israel.?

  semit

  16. august 2013 at 10:52

 3. Du må meget undskylde, men jeg så ikke noget om hverken Jenin, eller manglende demonstrationer fra venstrefløjen hverken i artiklen eller i din mefølgende kommentar. For mig at se, er pointet af artiklen, ganske enkelt at muslimer er ved at udrydde de kristne fra Egypten. Det er altså det, artiklen handler om. Deraf min bemærkning.

  Cyril Malka

  16. august 2013 at 11:05

 4. ja jeg kom lidt vidt omkring.

  Meningen var at mursi-tilhængere ikke er så frelste og derfor heller ikke Mursi, da tilhængerne har masser af blod på deres hænder, især mod andre trosretninger, så derfor er Mursi fald næppe en katastrofe.

  Der var faktisk mere stabilitet med Mubarrak. Nogengange – desværre – skal man vælge mellem kolera og pest. Hvem er mindst værst? Et demokrati som i Danmark eller vesten kan ikke finde vej til Egypten, så det handler om at støtte den bedste som er den mindst værste og tiden viser at både militæret og Mursi-tilhængere er værre end Mubarrak.

  semit

  16. august 2013 at 11:19


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: