Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Intel investerer i Israel

leave a comment »

Datagiganten Intel planlægger at investere op mod 90 milliarder dollars i Israel i løbet af de næste ti år. De vil videreudvikle selskapets i forvejen omfattende produktion i landet, skriver miff.no med den israelsk avis Ha’aretz som kilde. Den multinationale storproducent af processorer og chips har hovedkvarter i USA, men har også et omfattende produktionsanlæg i Israel. I 2012 eksporterede IntelIsrael for 4,6 milliarder dollars, som modsvarer 25 milliarder kroner.

8.500 personer i Israel har job i Intel, som er verdens største producent af mikroprocessorer til PC’ere, mainframes, mobiltelefoner og netværker.

kilde: Intel investerer stort i Israel.

Hvad siger boykot-Israel-folket til det? Skal man tage boykot-israel seriøst, gælder det også Intel. Boykot-Israel er blevet set foran supermarkeder, hvor de demonstrerer imod Israel, som om det er avokadoer eller CARMEL-produkter det handler om. De demonstrerer imod det fredeligste land i mellemøsten med den agenda (i sidste ende), at palæstinenserne ikke har et land, men hvorfor skulle de have det? Det er en flygtningegruppe plus deres efterkommere fra Israels uafhængighedskrig i 1947 og de bor idag primært i de omgivende lande.  Skal man give flygtninge fra en krig, der er kæmpet for 67 år siden ret til at vende tilbage til deres fødebyer og tidligere hjem? Er man på den vogn, gælder det også andre flygtningegrupper  i de sidste 70 år, og mon ikke det giver øgede spændinger, krig og konflikter? Derfor NEJ til nye lande. Men der er undtagelser, der bekræfter reglen og det er netop de folkeslag eller folk, der beviseligt ikke kan være i fred for deres omgivelser på grund af diskrimination og forfølgelser og her kommer kurderne, armenerne og jøderne ind i billedet og også romaerne. Sidstnævnte har dog ikke nationale ambitioner.  Jøderne har fået et land fri for andres diskrimination (målt historisk). Armenien blev dannet efter USSR’s kollaps og kurderne mangler endnu.

Written by semit

25. januar 2014 hos 14:46

Lagt i Innovation

Tagged with ,

Skriv en kommentar