Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Jødisk kulturfestival – nu med program.

leave a comment »

Jødisk Kulturfestival 2015

2.-8. juni 2015, Programmet er her

Det er med stor glæde, vi kan informere, at programmet for den 5. Jødiske Kulturfestival er færdigt!

Festivalen i 2015 sætter igen fokus på mange aspekter af jødisk kultur. Programmet vil byde på koncerter med store danske og udenlandske navne, film, foredrag, debatter og promovering af jødisk mad. Der vil også være arrangementer i anledning af 70-året for afslutningen af 2. verdenskrig.

De foregående festivaler har været store kæmpesucceser med stort antal besøgende. Den jødiske kulturfestival præsenterer et unikt billede af et jødisk samfund med et væld af kulturtilbud på det højeste plan. Et samlet tilbud, som ellers er svært at opleve andre steder.

Festivalen har udviklet sig til at være på størrelse med store europæiske jødiske kulturfestivaler, selvom den jødiske befolkning i Danmark er meget lille. Festivalen henvender sig til alle, der interesserer sig for jødisk kultur, men også til dem, der ikke har megen kendskab til den. Den foregår både i Københavns Synagoge og i Det Jødiske Hus, men benytter sig også af byens rum.

Det er lykkedes os at samle et alsidigt program med mange prisbelønnede film, koncerter med de bedste musikere fra både Danmark og udlandet.

Besøg vores kalender for at se alle aktiviteter og her er link til billetsalg.

Du kan også købe festivalbilletter via PolitikenPlus.

Vi ses på kulturfestivalen den 2.-8. juni 2015!

Written by semit

30. maj 2015 hos 23:00

Lagt i Israel

Skriv en kommentar